fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La residència de creació a Xile de la cia. Pelipolaca agafa forma

El passat 7 de gener, la companyia resident Pelipolaca va viatjar fins a la ciutat norteña de La Serena per fer-hi una residència de creació amb els nostres amics de TeatroPuerto. Durant un mes estan preparant Ellas comen, una obra centrada en la gastronomía local i les relacions al voltant d’una taula.

L’acollida que ha fet l’equip de TeatroPuerto els ha permès conèixer millor els costums dels xilens. han pogut, per exemple, compartir una “once”, amb veïnes del barri d’Almagro, de La Serena. La “once” és un berenar xilè que es fa a les 8 de la tarda.

Aquests dies ultimen la presentació final, el work in progress de l’obra, que es presentarà al Festival Internacional Teatro Puerto. El projecte està dirigit per Irene Vicente, amb Carmen Salinas (dramaturga), Gal·la Sabaté (actriu) i Carlota Grau (ballarina).

Tots dos espais compartim una mateixa forma de veure les residències, com un espai professional on créixer i fer que les companyies estiguin a gust, ben acompanyades i assegurades. Desitgem que aquest pont internacional que hem construït no pari de transitar-se!