fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Última oportunitat de formar part d’Escena Germinal!

La vall infinita de Maçanet de Cabrenys

Per tercer any consecutiu torna Escena Germinal amb un seminari de Cris Blanco. Germinal és un espai impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu que vol potenciar l’encontre entre professionals i posar en valor el procés de creació escènica. Aquesta nova edició serà a Maçanet de Cabrenys, del 2 al 6 d’octubre.

Cris Blanco us proposa viatjar a Maçanet de Cabrenys a investigar en l’error, la ficció versus la realitat i la mentida en escena. Fabricar artificis, construir ficcions, ficcionar la realitat, dissimular, fallar expressament, mentir bé, mentir de debò, mentir bonic i creure’ns-ho tot.

És especialitzada en la transformació de codis i objectes, la mescla de gèneres escènics, la música en directe, els enganys a la vista, la ciència ficció i el fet de fer visible l’aparell teatral en el seu treball.Alguns dels seus treballs escènics son cUADRO_fLECHA_pERSONA qUE cORRE (2004), Caixa preta-caja negra con Claudia Müller (2006), TELETRANSPORTATION (2010), ciencia ficción (2010), el projecte The Neversarting Story (2007/2008) en col·laboració amb Cuqui Jerez, María Jerez i Amaia Urra de la que formen part la peça The Set Up i el curt Cinthy Tuloh, la pel·lícula en directe El Agitador Vórtex (2014), Bad Translation (2016) creada en col·laboració amb Óscar Bueno, Javier Cruz, Cris Celada, Amaranta Velarde i Ayara Hernández, i Pelucas en la Niebla (2018). El 2019 estrena Lo Mínimo y Lo Pequeño conjuntament amb Jorge Dutor i Guillem Mont de Palol.

Els seus treballs han estat exhibits per festivals de França, Portugal, Colombia, Corea i Anglaterra, entre d’altres.

CALENDARI I LOCALITZACIÓ

Del 2 al 6 d’octubre de 2019, a Maçanet de Cabrenys (Alt Empordà). El lloc de trobada serà a la Nau Ivanow ( C. Hondures, 30 BCN. Com arribar-hi).

INFORMACIÓ PRÀCTICA

– Els participants disposaran d’allotjamentpensió completa i trasllat a Maçanet de Cabrenys, a més del seminari de Cris Blanco.
– El preu general és de 280 €

INSCRIPCIÓ
Vull inscriure’m al ‘Germen’ de Cris Blanco

Qualsevol dubte o comentari el podeu dirigir a escenagerminal@gmail.com