fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Torna ESCENA GERMINAL, la proposta #slowtheatre de territori

Després de l’èxit de la primera sessió d’Escena Germinal el 2017 torna aquest certamen impulsat per la Nau Ivanow i Projecte Ingenu. Amb aquesta proposta volem potenciar l’encontre entre artistes i públics amb l’objectiu de posar en valor el procés de creació escènica des del convenciment que el slow theater i la vivència creativa poden ser un motor de progrés i d’intercanvi artístic i vital.

Es tracta d’una residència de 4 dies (3 nits) al Konvent.0, un espai de Cal Rosal (Berga) que promou la cultura i la creació més contemporània. Els participants disposaran d’allotjament, transport, alimentació i manutenció en tots aquests dies. La residència acabarà amb una trobada de les 2 línies en una jornada festiva a Barcelona, a la Nau Ivanow.

Del 26 al 29 de setembre al Konvent.0 i el 30 de setembre a la Nau Ivanow

Aquestes seran les dues línies formatives d’enguany:

GERMEN 1 La simfonia de les diferències amb DAVID CLIMENT (Los Corderos)

Una creació com a diàleg amb l’entorn. El acte creatiu com a diàleg amb el que ens envolta. Re-connectar amb el nostres impulsos, amb el nostre instint, per posar-los en diàleg amb el col·lectiu. Però com formar part d’un col·lectiu sense perdre la nostra essència, la nostra identitat? Despertant la curiositat per l’altre, deixant que les diferències no siguin un impediment per la comunicació sinó una possibilitat d’aprenentatge. Una possibilitat de mirar el món amb altres ulls.

GERMEN 2 Ballar la veu amb CARLES SALAS i ISABEL SORIANO

En aquest gèrmen proposem la interacció entre dos perfils artístics allunyats, però complementaris: una actriu-cantant i un ballarí-coreògraf. Ambdós amb basta experiència en l’àmbit de la pedagogia. “Ballar la veu” serà un treball de recerca creativa partint de la veu i del cos, de forma individual i col.lectiva. Buscarem la singularitat i allò que ens diferencia dels altres , descobrirem les eines per a desenvolupar-ho i aprofundir-hi. En el fons, un taller de creació de teatre-dansa amb la veu pròpia com a banda sonora.

Per a cada germen hi haurà 15 places, en total 30.

Els interessats heu de complimentar el formulari següent

El cost de participació en el projecte és de 185€.
L’import correspon al cost de l’estada i inclou transport, dormir i tots els àpats.

 

Trobareu més informació a escenagerminal.cat