fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Projecte Ingenu a Creative Lenses

Projecte Ingenu, companyia resident a la Nau Ivanow, ha estat un dels vuit projectes europeus seleccionats per formar part de Creative Lenses, els únics, amb la Compañía Patricia Pardo, de l’estat espanyol. Gràcies al programa de residències escèniques, la Nau Ivanow facilita l’entrada de les companyies en projectes internacionals amb els qual la Nau està en xarxa. Projecte Ingenu es va gestar i desenvolupar a la Nau Ivanow el 2013, i des d’aleshores n’és companyia resident.

En el marc del proper IETM que tindrà lloc fins al 6 de novembre, València acollirà el 2 de novembre el Fòrum Creative Lenses.

Creative Lenses és un projecte de quatre anys de durada (2015-2019) que pretén convertir les organitzacions artístiques i culturals en entitats més resistents i sostenibles, a través de la millora dels seus models de negoci i del desenvolupament a llarg termini de les seves capacitats innovadores i estratègiques.

IETM és una xarxa institucional i professional internacional dins del sector de les arts escèniques contemporànies que compta amb prop de 550 membres entre els quals hi ha festivals, companyies, productores, teatres, centres de recerca i recursos, universitats, entitats institucionals i professionals independents. El Plenary Meeting és l’activitat més important que executa IETM, i té lloc en diferents ciutats europees dos cops l’any. Cada plenari s’articula sobre una temàtica general que funciona com a element aglutinador dels continguts tractats en cada trobada. 

David Marin, director de la Nau, forma part del comitè organitzatiu d’aquest plenari de tardor de l’IETM 2016 a València, en representació de la Red de Teatros Alternativos, i serà ponent en una de les taules de debat.