fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Hem rebut el Premi Crítica Serra d’Or!

Tots els guardonats amb els Premis Crítica Serra d’Or 2019


El jurat encarregat d’atorgar el Premi Crítica Serra d’Or de Teatre ens ha guardonat aquest any per ser la millor aportació.

Emocionats d’haver rebut, en la 53a edició del Premi Crítica Serra d’Or, aquesta distinció de prestigi i renom en l’àmbit cultural català. El jurat, format per Joan-Anton Benach, Francesc Massip, Marta Monedero, Juan Carlos Olivares i Anna Pérez Pagès, ha considerat que som mereixedors d’aquest premi que, anualment, entrega la revista Serra d’Or, editada per Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Un premi que en la categoria teatral es dona des del 1970 de forma ininterrompuda.

L’acte s’ha celebrat a l’Espai Endesa de Barcelona on hem estat molt ben acompanyats pels altres premiats. A la categoria teatral el premi al text de teatre català ha estat per Lara Díez Quintanilla amb l’obra l’Herència Abandonada i per l’espectacte teatral Siempre a la verita tuya, del recentment fallit Manuel Veiga.

Es tracta d’un premi a més de 20 anys de trajectòria del nostre espai, que ha vist créixer un centenar de companyies i projectes, cada cop més internacionals. Un premi que, un cop més, dediquem a totes les persones que han passat o formen part de la Nau Ivanow i s’han sentit com si aquesta fàbrica de possibilitats fos també casa seva.