fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Pink Pepper

Pink Pepper és un projecte que neix de la motivació de col·laborar amb el món de la cultura en l’àmbit de les arts escèniques i de carrer, el circ i el teatre de petit format.

Realitzem tasques diverses de suport a la creació com producció, comunicació i distribució, i ho fem treballant de manera propera i vetllant per la dignificació de la
feina d’artistes i companyies.

Des del setembre de 2015 estem ubicades dins el Viver de creadors de la Nau Ivanow. Allà disposem d’un espai de treball propi, com també diversos espais de reunió amb les nostres companyies i altres professionals amb els quals col·laborem.

“Som un projecte de jove creació que es va reajustant amb les experiències del nostre voltant”

Els profits més importants de formar part d’un projecte com la Nau Ivanow són tots els contactes, aprenentatges, coneixences i possibles noves col·laboracions amb la gran quantitat de professionals del sector que trepitgen les seves instal·lacions. Així mateix, des de Pink Pepper ens hem alimentat molt de tot l’assessorament, el suport i la comprensió que hem rebut de tot l’equip de la Nau.

Pink Pepper som un projecte de jove creació que es va reajustant i redissenyant amb tots els aprenentatges, les experiències i les sinergies que es generen al nostre voltant. Sens dubte, el nostre pas per la Nau Ivanow va ser bàsic per impulsar-nos en els nostres primers mesos, i ja forma part de qui som i cap a on anem!

Pink Pepper

www.facebook.com/pinkpepperdistri/