fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

VEURE.MIRAR.SENTIR dins El Born amb Projecte Ingenu

El passat dissabte 20 de maig vam tornar a participar, per segon any consecutiu, en la Nit dels Museus amb la nostra companyia resident Projecte Ingenu. I en un un espai tan emblemàtic com El Born, Centre de Cultura i Memòria, en el marc del programa Creació&Museus, que vincula museus i Fàbriques de Creació de Barcelona.

Veure. Mirar. Sentir era la proposta de Projecte Ingenu. Una acció basada en l’slow movement que reflexionava sobre la velocitat amb què solem mirar. Amb aquesta peça, la companyia resident ha fet una reflexió col·lectiva. Gràcies als més 60 actors entre la companyia i voluntaris professionals, amateurs, estudiants (AULES, Institut del Teatre. Diputació de Barcelona, Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic i IABacting) i la companyia internacional de Teatro Nómada.

Projecte Ingenu, companyia resident a la Nau Ivanow, neix el 2013 d’un grup de joves acabats de sortir de l’Institut del Teatre que comencen a detectar la necessitat que no només el «mercat laboral» governés les seves carreres professionals. És un grup d’investigació pràctica sobre el fet teatral, amb la voluntat de compaginar el treball professional amb l’evolució personal i la investigació permanent d’un model possible d’actor contemporani. Han duts als escenaris Top Girls, Hamlet, Romeu i Julieta. Yerma ha estat l’última proposta d’aquest col·lectiu, amb un gran èxit de crítica i públic.