fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La revista de la Nau Ivanow

Aquí teniu el primer número de Creació escènica, la revista de la Nau Ivanow. Esperem que us agradi!
 

Amb aquesta publicació volem fer visible la feina de molts creadors i col·lectius que cada dia omplen els nostres espais per desenvolupar-hi els seus projectes.
 
Volem obrir-vos les portes a un espai de creació per on passa un gran nombre de projectes que apareixen a les cartelleres de la nostra ciutat i del nostre país. Volem fer-vos partícips de la feina de suport i de formació a molts joves que ben aviat seran, o ja ho estan sent, primers noms del teatre català i que gràcies als programes de residències i beques que oferim han pogut fer créixer els seus projectes a la Nau Ivanow.
 
En definitiva, volem donar resposta a aquella pregunta que molt sovint sentim pel nostre barri, la Sagrera: Què hi fan aquí dins? Com és que hi entra i surt gent que després veiem a la tele?
 
Però no només de creació viu la Nau. L’any vinent, la Nau Ivanow celebrarà el vintè aniversari i volem compartir amb els nostres veïns i veïnes el que ha significat la història d’aquesta fàbrica per al barri. És per això que comencem una campanya de recollida de fotos, històries i records que ens ajudaran a deixar constància en un llibre del passat, del present i del futur d’aquest equipament que al seu dia va ser important en l’àmbit internacional com a fàbrica de pintures o tèxtil, i ara ho és de la creació escènica.
 
Us convidem a venir a la Nau i a descobrir tots els racons d’aquesta “Fàbrica de Possibilitats”. Són nombrosos  els creadors i les companyies que durant l’any passen per la Nau i moltes vegades només es veu aquell resultat final que es mostra damunt l’escenari. Tanmateix, han estat molts mesos de feina, dramatúrgia, escenografia, vestuari, i tota una sèrie de tasques, sovint invisibles, que ara volem mostrar-vos.
 
David Marin
Director de la Nau lvanow