fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow acull la Multi-location Plenary Meeting de la IETM a Espanya

La IETM – International network for contemporary performing arts dissemina la reunió plenària mundial de tardor en més de vint ubicacions diferents del sector de les arts escèniques els dies 1 i 2 d’octubre de 2020.  

La IETM Multi-location Plenary Meeting 2020 combinarà la participació en activitats físiques i en línia. L’objectiu d’aquesta trobada és reflexionar al voltant de la pregunta què importa ara?, obrir un espai de diàleg i escolta per obrir-nos al món, connectar-nos en persona i reclamar col·lectivament el lloc fonamental que les arts escèniques tenen en el disseny d’un futur millor.

La Nau Ivanow acollirà la trobada d’Espanya en format virtual a través de Zoom el dijous 1 d’octubre a les 17:30h. També retransmetrem la sessió la través de Facebook Live de la Nau Ivanow.

La covid-19 ha estat una oportunitat per connectar encara més Europa i Llatinoamèrica d’una manera virtual. Ara toca reflexionar sobre com aprofitar-ho per crear vincles de maneres més sostenibles (mediambientals i econòmiques) per mantenir aquest contacte entre continents.

Així doncs, proposem una taula dividida en dues parts: una primera de debat amb alguns centres, festivals i companyies tant d’Espanya com d’Amèrica Llatina on intercanviar opinions i projectes que arran d’aquesta nova situació s’hagin posat en marxa per repensar aquesta relació transoceànica i no perdre els vincles artístics.

En la segona part de la taula, es vol posar èmfasi en RIEE (Red Iberoamericana de Espacios Escénicos) com a model de col·laboració iberoamericana en què gràcies a la virtualitat s’està teixint una xarxa de sales, projectes i gestors que ajudarà a obrir una porta entre Llatinoamèrica i Europa.

Ponents pendent de confirmar.

Les inscripcions estan ja obertes al web de la IETM.