fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Jornades Xarxaprod

Els dies 24 i 25 de novembre tindran lloc a la Nau Ivanow unes jornades professionals organitzades per Xarxaprod, de la qual és membre la Nau. Amb el títol Espais creats | Noves convivències, les jornades giraran al voltant de la relació que s’estableix entre els usuaris/creadors i els espais que habiten. A través de diverses activitats, entre les quals destaquen dos tallers i un debat, Xarxaprod vol crear un espai de diàleg i intercanvi amb la finalitat de construir noves formes de convivència.

La primera activitat serà el debat Codi ètic una utopia possible, el 24 de novembre, conduït per Jordi Oliveras (Indigestió) i comptarà amb la participació de nombroses associacions.

La segona jornada, el 25 de novembre, hi haurà dos tallers: Noves formes de governança dels espais de creació i producció autogestionats, conduit per Amador Fernández-Savater, sobre alguns dels problemes amb els quals diferents formes d’autoorganització es troben dia a dia, i Mecanismes participatius en la gestió d’espais de titularitat pública, a càrrec de Judit Font Redolad, que té l’objectiu de reflexionar en profunditat sobre les noves formes de participació que estan apareixent en els darrers anys en la gestió d’equipaments de titularitat pública.

[Inscripcions taller Amador Fernández-Savater]

[Inscripcions taller Judit Font Redolad]

[Programa]

Xarxaprod està formada per 23 espais, molts d’ells allunyats dels centres tradicionals de creació. Els seus membres són entitats, projectes o plataformes que ofereixen espais, recursos (tècnics i de gestió), mitjans (residencies, ajuts, beques i publicacions) i suport (formació, interlocució amb altres entitats, difusió i presentacions) pels processos de producció en l’àmbit de la creació i, en conseqüència, pels seus destinataris, els usuaris.

Les seves funcions com a associació són: facilitar la interlocució davant les administracions públiques; facilitar la informació i comunicació entre tots els membres; organitzar cursos, seminaris, jornades i debats; vetllar pel compliment del codi de bones pràctiques dels centres de producció i creació.