fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Guanyador Beca Desperta 2013

El jurat de la Beca Desperta 2013, que organitzem Nau Ivanow i aPortada, ha seleccionat el projecte El gran despropòsit, de la Companyia Estable de la Casa Real, com a guanyador de la convocatòria. A més, han decidit atorgar una menció especial al projecte País sense paraules, de la Companyia Obskené.

El gran despropòsit ha estat seleccionat perquè trenca amb el musical convencional, pel risc i l’originalitat del plantejament i la solidesa del projecte i de l’equip. El projecte de la Companyia Estable de la Casa Real planteja la fusió, aparentment impossible, de la ciència ficció, el musical i la comèdia de l’absurd en un univers delirant ubicat en un futur apocalíptic.

El jurat va voler fer una menció especial al projecte País sense paraules, de la Companyia Obskené, per la seva aposta pels nous llenguatges i l’exploració de nous públics teatrals.

El jurat d’aquesta edició ha estat format pel periodista especialitzat Jordi Bordes; l’actor i director teatral Abel Coll; la productora Lola Davó; el dramaturg i director Llàtzer Garcia; el director teatral Ferran Utzet; la directora d’aPortada, Cristina Salvador, i Frederic Roda, director del Teatre de Ponent.