fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La FM Sagrera amb Harinera i portes obertes a la Nau Ivanow

 

En el marc de la Festa Major de la Sagrera tornem a participar oferint als veïns diverses activitats com una mostra de teatre al carrer i portes obertes per conèixer com avança la reforma de la Nau Ivanow.

 

MOSTRA D’ENTITATS / Dissabte 10 de novembre de 2018 / de 10 a 14 h Per començar, la setmana abans de la Festa Major de la Sagrera participarem a la 17a Mostra d’Entitats i Comerç de la Sagrera. L’objectiu és que aquelles persones que no ens conèixen encara ho puguin fer, però també que descobreixin el nombre d’associacions, entitats i comerços existents en el nostre barri.

TEATRE AL CARRER / Dissabte 17 i 24 de novembre de 2018 / a les 12 h al Casal Parroquial del Crist Rei Mostra teatral de Harinera (te ganarás el pan con el sudor de tu frente)De la companyia Harinera. L’obra va ser un projecte en residència al nostre espai que va començar el seu camí a la Nau Ivanow. Es va presentar per primer cop a FiraTàrrega el 2017 i també al Festival Internacional Santiago a Mil, de Xile. Ara torna a La Sagrera perquè tothom pugui gaudir d’aquesta obra.

Direcció i dramaturgia: Andrea Paz
Assistent de direcció: Maria Capell Pera
Producció: Colectivo Harinera Site-specific
Intèrprets: Maria Capell Pera, Merlene Avendaño, Claudia González, Andrea Paz, Sebastián Yannucci, Andrés Perez i Arnau Vinós Elias.

Espectacle de teatre participatiu que narra la resistència dels barris contra l’especulació immobiliària. La posada en escena és un joc de rols que reviu les diferents parts que componen la societat, convidant als espectadors entrar a jugar i defensar cada rol social que li toqui representar.

PORTES OBERTES / Dissabte 24 de novembre de 2018 / de 10:30 a 13:30 h al carrer Hondures, 30Vine a conèixer el nostre espai de creació en aquesta jornada de portes obertes. Podreu veure com avancen les obres de millora i adequació de l’espai que estem fent i descobrir-hi algunes novetats. A més, serà també el tret de sortida d’un nou curs de l’Escola de l’Espectador de La Sagrera. Si veniu us donarem més informació de com formar-hi part. Visites guiades cada 30 minuts.