fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

FiraTàrrega a la Nau Ivanow

Coworking de la Nau Ivanow

Suport a la Creació 2019

FiraTàrrega és un dels grans aparadors de l’actualitat escènica i des de fa uns mesos ha aterrat a la Nau Ivanow. A l’espai del coworking hi tenen una oficina tècnica on reunir-se amb les companyies i altre agents del sector a Barcelona. 

Enguany celebren la 39a edició del 5 al 8 de setembre i ja han presentat la 9a edició del programa Suport a la Creació, la primera sota la direcció artística d’Anna Giribet.

El programa incorpora diferents projectes, amb un acompanyament personalitzat i teixint una xarxa de complicitats amb diferents espais i agents culturals, entre ells la Nau Ivanow. Això suposa una aposta per eixos com les residències de creació, la professionalitat i altres valors que compartim amb FiraTàrrega.

Vincle amb la creació

Aquest Suport a la Creació acollirà 14 propostes, tres d’elles vinculades a la Nau Ivanow com Livalone de Francesc Cuéllar i Fundación Agrupación Colectiva, companyia adjunta al nostre espai.

Les altres dues son la companyia Foradelugar que presentarà The Half sota la direcció de Sigrun Fritsch de Pan.Optikum i We Act, associació que organitza el Festival Simbiòtic, que col·labora amb la companyia Eléctrico 28 dins el projecte de llarga durada anomenat The Frame. Tots dos projectes tenen seu dins la Nau Ivanow.

Assajos oberts Suport a la Creació