fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow torna a FiraTàrrega 2018

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que tindrà lloc del 6 al 10 de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

En aquesta edició hi serem presents amb un estand a La Llotja, el punt de trobada preferent a l’epicentre de les activitats professionals de FiraTàrrega. Ens trobareu acompanyats de les nostres companyies residents HUI BASA i Projecte Ingenu i també amb les Incautas, projecte en residència d’emprenedoria.

Estrena de THA TZPAR (l’espera)

Enguany la companyia resident HUI BASA estrena THA TZPAR (l’espera). L’obra es podrà veure els dies 7, 8 i 9 de setembre (a les 11 h i a les 19 h). A més, l’Escola de l’Espectador de la Sagrera ens acompanyarà per poder veure una de les funcions, després del seguiment fet durant els últims mesos de creació. Podeu comprar les entrades aquí.

La relació de la Nau Ivanow amb FiraTàrrega ve de lluny, sent el nostre un espai habitual d’assaig per les companyies que volen estrenar en aquest aparador internacional. També amb propostes com el seu programa Suport a la creació que ha permés veure obres de grups com la Vaca 35 Teatro.