‘Médium, Chile estalla a la distancia’ de la cia Teatro Apátrida

Reprogramem l’obra Médium, Chile estalla a la distancia  de la cia Teatro Apátrida. La peça hauria d’haver-se estrenat al mes de març però va ser cancel·lada a causa del confinament.

Sis creadors xilens vinguts de diferents disciplines de teatre es reuneixen per intentar reconstituir una part del “estallido” social a Xile, des de la distància física amb la seva terra d’origen i la impossibilitat de poder viure en carn pròpia una revolució a l’altre costat de la serralada per preguntar- si és possible trobar un “Médium” que ens expliqui el que hi passa.
L’equip durant aquests mesos va recopilar relats i testimonis de testimonis directes, trossos de documentació periodística, relats, fotografies, àudios personals d’amics i familiars, sumat a la intenció d’escriure a partir sobre la distància i donar visibilitat una crisi social que pot ser vista com una metàfora d’una realitat política de molts països.

Omar Moran Reyes, actor, professor i director teatral Xilè. Exerceix com a professor d’interpretació en diferents centres d’estudis i universitats de Xile. Ha dirigit una desena de muntatges de diferents autors contemporanis, en els quals destaca una predilecció per dramatúrgies verborreicas i delirants com Spregelburd, Bernhard i Cocteau. El 2013 viatja a València becat per Iberescena per al projecte Perro Suelto, a partir del recull de testimoniatge de migrants i sota aquesta mateixa lògica al març de 2020 realitza el Projecte Médium, a partir del recull de testimonis de testimonis de la revolució social de Xile. Actualment estudia un Màster en Estudis Teatrals a Barcelona.

FUNCIONS

Dimecres 30 de setembre, dijous 1 i divendres 2 d’octubre a les 20.30h

PREU DE L’ENTRADA: 12€

COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA

INFORMACIÓ

Idioma: castellà

Durada: 75 minuts

FITXA TÈCNICA

Companyia: Teatro Apátrida
Posada en Escena: Omar Morán Reis
Dramatúrgia: Omar Morán,Teatro Apátrida i relats testimonials
Intèrprets: Andrea Pau, Gabriel Díaz, Daniela García, Gonzalo Dalgalarrando
Música: Alejandro Miranda
Producció: Teatro Apátrida
Espai i Vestuaris: Teatro Apátrida
Iluminació: Josefina Cifuentes

 

Comparteix