fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

XIUXIUEJAR – ESPAIS DE DISSABTE oberts a tothom

Xiuxiuejar
Inspirar, agafar aire i omplir. Expirar, expulsar l’aire i buidar. I mentrestant deixar anar aquell petit fil de veu per omplir l’espai de paraules gairebé imperceptibles però plenes de sentit.

Com un músic amb el seu instrument seguirem explorant. En aquest taller aquest cop parlarem de l’instrument de vent, de cordes i de sons. Però sempre seguirem parlant del nostre cos i de com l’actor o la persona que vol fer sentir la seva veu cal que sigui conscient de les possibilitats del fil de veu amb el que podem omplir l’espai, respirant.

Robant paraules de la cançó de Nat King Cole, ens deixarem bressolar pel xiuxiueig…“musitando palabras de amor”.


Què és ESPAI DE DISSABTE?

Un taller en format de tres hores, dissabte al matí, on trobaràs diferents eines per treballar el cos, la veu, la gestió de les emocions, l’observació de l’altre, la respiració i el teatre. Un laboratori per descobrir les inimaginables possibilitats expressives del cos.

D’una manera senzilla, establirem un aprenentatge a l’abast de tothom de tot allò que hem anat recollint al llarg dels nostres recorreguts professionals i personals. Oferirem el coneixement específic de matèries perquè sentis que pots descobrir-te expressant les teves capacitats particulars. L’expressivitat de la veu, per exemple si has de parlar en públic, si vas a una entrevista de treball, si t’agrada cantar… explorarem les infinites possibilitats que tenim de comunicar a través del cos, a partir de com ens movem, com gesticulem i com caminem. Jugarem amb l’expressivitat de la paraula, llegirem textos en veu alta, llegirem poesia i farem alguna escena de teatre. Ens esforçarem per sentir que totes aquestes matèries tenen molt a veure amb qui som i ho centrarem a que sigui un espai de veure com ens relacionem amb els altres. Veure a l’altre, escoltar a l’altre, empatitzar amb l’altre, acollir a l’altre per, finalment, Ser amb l’altre.

Acabarem el taller amb una sessió de Ioga Nidra (tècnica de meditació i relaxació profunda) que ens ajudarà a transitar en aquest nou camí d’aprenentatge.


Data: 25 de gener de 2020
Horari: dissabte, de 10 a 13 h.
Preu: 25 €
Descomptes: 20% estudiants d’arts escèniques; 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals i AISGE (no acumulables).
Places: limitades
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 30 – Barcelona 08027)

Mail per més informació, descomptes o dubtes