fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

XIII Mostra de Joves Creadors

La Mostra de Joves Creadors (mjc) és una trobada entre joves creadors d’arts escèniques, visuals i plàstiques de Catalunya. L’essència de la mjc és joventut, és passió per la creació i pot ser un enllaç amb el món laboral. Tot l’equip que du a terme aquest projecte pretén donar als espectadors un aparador de nous talents en el món de l’audiovisual i les arts, tant escèniques com plàstiques i, a aquells qui volen ensenyar les seves creacions, l’oportunitat de fer-ho dins d’aquest esdeveniment.

A més a més, la mjc és una pràctica de realització i producció d’espectacles que any rere any els alumnes de producció de l’escola EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona) duen a terme. Dins d’aquesta pràctica, els alumnes realitzen totes les tasques necessàries relacionades amb la creació, producció i execució d’un esdeveniment.

El seu caràcter no competitiu ajuda a crear un ambient relaxat i festiu per tal que tots els artistes de les diferents disciplines siguin espectadors actius i gaudeixin d’aquest espai de trobada.

[+informació]