fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Wasted

L’Edu, la Carlota i en Dani han quedat a l’arbre de’n Toni. Avui fa deu anys que va morir. Deu anys sense el seu millor amic. Deu anys sense la quarta peça del trencaclosques que els unia. I entre birres, tabac i porros sorgeixen els records: Com era en Toni? Què volia ser? Què volia fer? Ja gairebé ni se’n recorden. El temps esborra moltes coses.

I ells? Què volien fer, ells, quan tenien quinze anys? Què volien ser? Odien la merda en què s’han convertit, el puto curro, el puto pis, el puto cotxe-gos-piscina. I arribar a casa esgotats i sense putes ganes de fer res. El veure’s poc amb els col·legues. Poquíssim. I enyorar molt tot allò que eren abans. Moltíssim.

Però en Toni voldria que li féssin una gran festa. I que es retrobin, s’abraçin i s’expliquin secrets. I la nit n’estarà plena de tot això. I de promeses. De promeses de canviar les coses, de fer-ho millor, de no tornar-ho a fer, de marxar ben lluny, i d’estar ben a prop, i de ser més feliç. Una nit eterna i massa curta.

Wasted és el primer text de la jove dramaturga, poeta i MC britànica Kate Tempest. El 2015, Íntims Produccions van ser els primers a Europa a portar-la a escena fora del muntatge original. Per fer-ho han reunit un equip molt gran, provinent de disciplines, llocs i estils molt diferents.

És un peça amb la què Íntims Produccions vol continuar investigant sobre les relacions de l’escena amb el públic i amb l’espai. Una peça d’immersió teatral, on res es pot deslligar de res i tot passa al mateix espai i frec-a-frec. Impregnats també de la forma de treballa de l’Iván Morales i de la seva llarga experiència.

Es va estrenar a FiraTàrrega 2015, dins del programa de suport a la creació. La producció de l’espectacle és d’Íntims Produccions amb la co-producció de FiraTàrrega, OSIC i Diputació de Lleida. Compten també amb el suport del Teatre de l’Escorxador i del seu equip.

Autoria: Kate Tempest
Traducció: Martí Sales
Direcció i adaptació: Iván Morales
Ajudant direcció: Rafa Rodriguez
Intèrprets: Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó
Coaching corporal: LosCorderos.sc
Assessorament vocal: Pau Llonch i David Menéndez
Vestuari i escenografia: Marc Salicrú
Il·luminació: Miki Arbizu
Espai sonor: Ilia Mayer
Fotografia i video: Moledro House
Disseny gràfic: Iolanda Monsó

Producció: Íntims Produccions, FiraTàrrega, OSIC, IEI

Espectacle en català
Durada: 
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: