fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

WAG&JO – Jun i el Follet del Vent

La Jun viu en una gran ciutat. És una nena de set anys que viu en un edifici típic, envoltada de tràfecs i gent emmurriada que sempre va amb presses. Per això, com tants i tants dies que la Jun es cansa de jugar sola o quan està molt avorrida, es posa a mirar per la finestra, i deixa volar la imaginació… Però el que no sabeu és que quan es queda sola a casa, perquè els seus pares treballen o els avis han anat a comprar, i especialment quan està trista perquè l’han renyat a l’escola o s’ha enfadat amb la seva millor amiga, la Berta, només cal que passin uns segons perquè es produeixi un miracle meravellós. Voleu saber quin és aquest prodigi?

Autors música: Wag (veu i guitarra) i Jo (veu i flauta travessera)
Xavi de la Salut: bateria, percussions, trompeta
Mati Moon: baix elèctric
Tatiana Halbach (Dslnc studio): vídeoart i projeccions

Jun i el Follet del Vent és un espectacle infantil creat per Wagner Pa i Joana de Diego. Els dos artistes, provinents de l’escena independent de Barcelona, decideixen trobar-se per posar en comú el seu bagatge musical i donar lloc a un seguit de cançons pensades per al públic infantil i familiar. Aquestes, però, no vénen soles; sempre, com si sortís d’algun racó on es troba amagat, apareix el Follet del Vent, l’amic imaginari de la
Jun (de vegades no tan imaginari…). Ell és qui anirà explicant a la nena totes les històries i personatges dels que parlen les cançons, i li anirà dient, a través de la música, quins són els tresors més importants que es poden tenir: estimar i ser estimat, els amics, el voler superar-se dia a dia i l’amor a la llibertat de ser un mateix.
Aquest projecte ha estat seleccionat per la Fundació SGAE per a rebre un ajut a la creació.  

[Xavier Estringana]

Durada: 50 minuts
Espectacle en català, castellà i brasiler
A partir de 3 anys
Entrada: Adults 8€ /Nens 4€
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: