fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

VI Cicle Fem Música!

Aquest concert forma part de la sisena edició del cicle de concerts de música de cambra Fem Música! a la Nau Ivanow. Anirà a càrrec de:

Robert Garrigós, tenor
Marta Obradors, piano

‘De NYC a LDN via BCN. Un viatge pels musicals de Broadway al West End, passant pel Paral·lel’

Robert Garrigós
Estudià fagot i contrafagot a Barcelona, Badalona i Londres. Com a fagotista professional va treballar amb orquestres d’arreu de l’estat espanyol i a Anglaterra i, finalment, a l’Orquestra Simfònica del Vallès. En paral·lel a la seva carrera com a instrumentista, va estudiar cant i direcció coral. Actualment es dedica exclusivament al cant.

Marta Obradors
Nascuda a Barcelona, comença els estudis musicals als vuit anys amb Carme Puyol. Obté al Conservatori del Liceu de Barcelona els títols superiors de Professora de Piano i de Música de Cambra.
Ha participat en Seminaris Internacionals i Master Classes de Música de Cambra i Piano.
Ha actuat com solista i en formacions de cambra (Mercat de les Flors de Barcelona; Festival Internacional de Música de la Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols). Va formar duet de piano a quatre mans amb Francesc Conesa i ha realitzat diversos enregistraments per a Radio Nacional de España i Catalunya Ràdio.
Des de l’any 1995 forma duet amb la soprano Griselda Ramón i des de l’any 2011 és integrant del Quartet Promenade.
Dins la seva activitat docent, ha impartit classes de Piano al Conservatori del Liceu, durant quinze anys a l’Estudi de Música Àngel Soler de Barcelona i actualment a l’Escola Municipal de Música Blai Net de Sant Boi de Llobregat.

Informació i reserves 93 207 71 10
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

[Associació Fem Música!]

Preus:
General 15€ (inclou 1 consumició)
Jubilats, estudiants, aturats, Amics Nau Ivanow 10€ (inclou 1 consumició)
Nens fins a 8 anys: 5 € (inclou 1 consumició)
Descomptes: atrápalo i TR3SC