fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

V Cicle Fem Música! Recital de Duo

V Cicle Fem Música!
Recital de Duo
Dissabte, 19 de març. 19h

Amb aquest concert comença la cinquena edició del cicle de concerts de música de cambra Fem Música! a la Nau Ivanow. Anirà a càrrec de:

Marc Armengol, violí
Gennady Dzubenko, piano

Gennady Dzubenko
Neix el 1955 a Poltava (Ucraïna). El 1980 es gradua al Conservatori Txaikovski
de Moscú, amb el professor M. Mezhlumov, on també cursa estudis de postgrau.

El 1983 i 1989 fou premiat als concursos Rachmaninov i Mussorgsky.
Des del 1980 és piano solista de Mosconcert i d’altres destacats representants russos, ja que posseeix un extens repertori solista i de música de càmera.

Gennady Dzubenko és eminentment solista. En el camp de la música de càmera ha treballat amb el famós compositor luxemburguès Valter Civitareale i ha col·laborat amb diferents cantants del Teatre Bolshoi i amb nombrosos intèrprets mundialment famosos.
Ha actuat a Espanya, Alemanya, França, Austràlia, Japó, Letònia, Hongria, Luxemburg i Portugal.
Actualment exerceix de professor a l’Escola Luthier de Barcelona i al Conservatori de Girona.
Les nombroses gires por Europa i USA li han proporcionat un merescut èxit, ja que la seva expressivitat i el talent han estat lloats arreu, participa en nombrosos concursos nacionals i internacionals com a membre de jurat.

Marc Armengol
Neix a Arbeca el 1967. Comença els seus estudis musicals a l’Escolania de Montserrat. Al 1986, ingressa al CSMM de Barcelona on estudia violí amb Joan Pàmies i Agustín León Ara, i música de cambra amb L. Maffiotte i on obté els Títols Superiors de Violí i Música de Cambra amb excel·lents qualificacions.
Ha estat membre i concertino de diversos grups de cambra, i ha participat en festivals com el Festival de Música Contemporània de Saragossa, de  Barcelona i Perpinyà, l’Auditori i el Palau de la Música de Barcelona, Cicle Schubert a l’Auditori Conde Duque de Madrid, Festival de Perelada, el Festival Espanyol d’Estiu de Ginebra, Festival de Valmagne, Festival de Musica de Cefalú i Palerm. Ha actuat com a solista arreu de Catalunya, Espanya, Itàlia, França, Alemanya, Polònia, Suïssa i Tunísia.
Des de 1997 és membre fundador del Quartet de Barcelona amb el qual realitza una gran activitat concertística. Ha estat professor de violí a l’Escola Municipal de Música de Mollerussa i des del 1996 ho és del Conservatori Professional de Música de Badalona. Col·labora amb diferents formacions com l’OCC, i com a freelance en diferents projectes musicals.
Ha participat com a professor en diferents cursos d’estiu. Últimament ha estat invitat a impartir diversos màstersclass a les universitats de Qufu i Dalian, i concerts a Bautou i Harbin (la Xina).

Programa:
I PART
-Ave Maria i Sonetí de la rosada              E.Toldrà
– Rapsòdia nº12 (piano sol)                    F. Liszt
– Nigun                                                 E. Bloch
– Dansa espanyola (Arranj: Kreisler)      M. Falla
           
II PART
– Romança i Mazurca                             J. Sibelius
– Balada nº1 (piano sol)                         F. Chopin
– Sonatina Op.100                                 A. Dvorak
        Allegro moderato
        Andante
        Allegro molto


Informació i reserves 93 178 49 33

 

Preus:
General: 15€
(inclou 1 consumició)
Amics Nau Ivanow
, més de 65 i estudiants: 10€ (inclou 1 consumició)

Nens fins a 8 anys: 5€