fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

V Cicle Fem Música!

V Cicle Fem Música!

Perspectives de violí a quatre mans

Jordi Ferran, violí

Imma Guàrdia,
violíDissabte
, 9 d’abril. 19h


Aquest concert del V cicle de concerts de música de cambra Fem Música! a la Nau Ivanow anirà a càrrec de:Jordi Ferran, violí i Imma Guàrdia, violíEl violí i la música popular… No hi ha millor maridatge. Ni una música més capaç de commoure des de la seva senzillesa, des de l’autenticitat de la seva ànima, en tots els estats, la tristesa, l’alegria, la festa, la reflexió… Deixeu-vos portar a totes aquestes perspectives i gaudiu-ne relaxadament.Imma Guàrdia

Obté el títol Superior de violí al Conservatori Municipal Superior de Música de Barcelona i és llicenciada en Filologia Catalana (UB).

Membre fundador i directiu de l’Orquestra Simfònica del Vallès, Associació Aberastury per a les arts, Associació Fem Música!, Associació Musical Queentet i Accademia de Barcelona.

Ha participat en diversos cicles de concerts: La Gavina, Música amb Gràcia, Orfeó Gracienc, Centre Cívic La Sedeta, Centre Cívic Casal de Sarrià, Cercle Catòlic de Gràcia, Club Nàutic Platja d’Aro, Fem música a la Nau Ivanow!, Filharmonia Gaudí, Música i arquitectura.

Ha participat en nombrosos musicals i espectacles de sarsuela i òpera amb diverses companyies de Madrid i Barcelona. Com a membre del duo Chopin, ha realitzat muntatges literaris en col·laboració amb Isabel Rocatti i M. Jesús Andany.

Ha estat membre de l’Orquestra de la UAB, Orquestra Joventuts Musicals de Catalunya, Orquestra de Cambra del Palau de la Música Catalana, Orquestra Simfònica del Vallès, Concertino de l’Orquestra de l’Accademia de Barcelona, Jove Orquestra de Figueres, Queentet, Quartet Eduard Toldrà, Quartet Accademia, Quintet Franz Schubert.

Ha estat professora de l’Escola de Música del Palau (Barcelona), la Flauta Màgica de Figueres, Accademia de Barcelona, escoles de Música de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i Escola de Música Berna (Barcelona).
Jordi Ferran

Va néixer el 1971 a Molins de Rei (Barcelona), on va començar els estudis de música amb Santi Aubert. Es va graduar al Conservatori del Liceu. Ha format part del Quartet Pyrene, de l’Orquestra de Cambra Vila de Gràcia i de la Metropolitana de Barcelona, així com del conjunt de música antiga Ripieno Consort. Interessat sempre en les músiques de caire popular, ha format part de nombrosos grups de música americana i celta com fidler, i ha participat al Festival de música Celta de Barcelona que es va fer al Teatre de l’Eixample. Actualment acompanya al cantant Pedro Castro i és integrant del grup Jazzlantida, grup engrescat en donar als instruments de corda un paper propi en el món del jazz.Programa:John Walsh – Select Aires & Duets – Boks III & IV


Allegro – Carrillon of the Bells – Minuet by Hasse – Slow – Les Maffon et les Sabotiers – Italian Peafants – The Enchanted Garden – FinaleSkaftöland – Danses populars de Lindholm i Morbror, Suècia


Engelska – Vals – PolkaBéla Bartok – Duos

36 Sacs de gemecs –26 Cançó burleta – 21 Cançó d’any nou – 22 Dansa del mosquit – 27 Dansa del coix – 43 Pizzcato – 35 Kolomeika de Rutenia –  10 Cançó de Rutenia – 16 Burlesca – 32 – 44 Dansa de TransylvaniaAmericans

Byron Williams – On the river walk of Old San Antone

Spiritual  – Be Rose from de Dead

Byron Williams –  HabananaDanses d’Irlanda

The Acrobat – The Bee’s wing (Hornpipes)

Napoleon crossing the Alps – The Pullet – The Temperance ReeInformació i reserves 93 178 49 33

Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

Preus:

General: 15€ (inclou 1 consumició)

Amics Nau Ivanow, més de 65 i estudiants: 10€ (inclou 1 consumició)

Nens fins a 8 anys: 5€