fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

V Cicle Fem Música!

V Cicle Fem Música!
Xavier Pomerol, flauta
Ramon Aragall, fagot


Dissabte
, 21 de maig. 19h

Aquest concert del V cicle de concerts de música de cambra Fem Música! a la Nau Ivanow anirà a càrrec de:
Xavier Pomerol, flauta, i Ramon Aragall, fagot

Obres de Gabaye, Beethoven, Fiala, Asia, Carroll, etc.

Xavier Pomerol, flauta

Nascut a Barcelona, inicia els estudis de flauta amb Barbara Held. Més tard ingressa al Centre d’Estudis Musicals de Barcelona i continua estudiant flauta amb Salvador Gratacós. El 1983 marxa a París on, durant tres anys i becat per l’École Normal Supérieure de Musique, perfecciona els seus estudis de flauta amb Ivan Belloq.
Ha assistit a cursos amb Jean Pierre Rampal, Alain Marion, Aurèle Nicolet, Pierre Ives Artaud i Willy Freivogel, entre d’altres. Cal destacar també la seva participació en cursos d’anàlisi musical amb Narcís Bonet, de direcció amb Dominique Rouits i de cambra amb Geneviève Martigny.
Des de 1986 ocupa la plaça d’assistent de solista de flauta a l’Orquestra Simfònica del Vallès.
En l’àmbit de la música de cambra ha realitzat nombroses col·laboracions, entre les que destaquen solistes de renom com José Luís Lopátegui, Enriqueta Tarrés, Àngel Soler, els germans Tieles i Jordi Sabatés. És membre del quintet de vent Stacc-Flatt (solistes de l’Orquestra Simfònica del Vallès).
Compagina la seva activitat musical amb la pedagogia, tasca que du a terme com a professor de flauta i música de cambra en el Conservatori Professional de Música de Vilaseca.

Ramon Aragall, fagot

Nascut a Barcelona, als deu anys ingressa a l’Escolania de Montserrat on rep una completa educació musical i adquireix les primeres experiències d’actuacions en públic. Acaba la carrera de fagot al Conservatori Superior del Liceu de Barcelona, amb el mestre J. Carbonell, amb les màximes qualificacions.
Des de 1986 és fagot solista de l’Orquestra Simfònica del Vallès i assidu col·laborador de l’Orquestra de Cambra del Teatre Lliure; ha col·laborat també amb l’Orquestra de Cambra del Palau de la Música Catalana i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.
Cal esmentar la seva experiència en el camp de la música de cambra: com a membre del Trio Saxia va obtenir el primer premi del II Concurs Yamaha l’any 1984.
És professor del Conservatori de Música de Manresa, de l’Escolania de Montserrat i de l’Escola Joan Valls de Caldes de Montbui.


Informació i reserves 93 178 49 33

Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

Preus:
General: 15€ (inclou 1 consumició)
Amics Nau Ivanow, més de 65 i estudiants: 10€ (inclou 1 consumició)

Nens fins a 8 anys: 5€