fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Un disgust danès

Cia. PerManum Teatre
Autor i director: Jumon Erra
Ajudant de direcció: Nesa Vidaurrazaga
Intèrprets: Elena Fortuny i Ota Vallès
Escenografia: Cesc Calafell
Disseny de vestuari: Meritxell  Muñoz
Espai sonor: Roger Julià
Il·luminador: Carles Yagüe
Fotografia: Xplota Sebastià Pagarolas-Isaac Biel

SINOPSI
Propietàries d’un prestigiós restaurant i amigues inseparables, Olga i Lídia sopen en el local buit, ja acabat el servei. Inesperadament, la seva relació es veurà posada a prova. Fins on som capaços d’arribar per amistat? Quin grau de compromís és just exigir a un amic? Quatre anys més tard, les dues es tornaran a trobar per sopar en el mateix lloc. Però aquella conversa, aquell pacte després de les postres, haurà deixat en elles una fonda petjada. Olga i Lídia descobriran quins són els autèntics límits de la seva relació.

Jumon Erra
Nascut a Lleida el 1973, és llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha  treballat a TV3 com a actor i guionista, Catalunya Ràdio i RAC1, entre d’altres. Com a dramaturg, es forma amb Pere Riera, Carles Batlle, Esteve Soler, Marc Rosich i Alfredo Sanzol. Un disgust danès és el seu segon text teatral.

Cia. PerManum Teatre
La companyia es forma a causa d’Un disgust danès. Comparteixen les ganes de parlar a l’espectador des d’un punt de vista contemporani i directe; des de l’escriptura, la interpretació i la posada en escena. “No sabem què serà de nosaltres, no sabem què hi ha després d’Un disgust danès, compartim també la incertesa del temps que ens ha tocat viure.”

[facebook]

Durada: 1h 15 minuts aprox.
Entrada: 12€/ Amics de la Nau 10€
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla