fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Umbilical

Una tragicomèdia que apropa l’espectador a una història autèntica sobre una relació que traspassa els límits, oblida les normes per ser feliç. Potser ja no existeix el concepte “renúncia” en l’amor. Una parella, una amistat, el desig d’una criatura i impediments de la vida. Quant d’esforç demana la llibertat? I, on s’acaba la teva i comença la meva?

Companyia Ella
Direcció i dramatúrgia:
Laura Giberga
Intèrprets: Omar Puga, Ann Perelló i Sergio Vega
Ajudant direcció: Virginia Blasco
Coreògrafa i moviment: Davínia Descals Piña
Música: Matias Torres (alias Parys)
Disseny de llums i tècnic: Daniel Gener
Escenografia: Xavier Mateo

“Sóc membre de l’equip Amors Plurals (blog en català i organització de les jornades sobre no-monogàmies a Catalunya). Conec de prop el col·lectiu i la temàtica. Atès que s’està posant de moda el poliamor, i que es diuen tota mena de bestieses, vaig sentir la necessitat de mostrar, des de la coneixença d’aquest tipus de relacions no-monògames ètiques, com pot ser un procés d’iniciació i quines situacions es poden donar.
Volia fer una tragicomèdia on el col·lectiu no se sentís ferit com és habitual sinó, tot al contrari, se sentís representat amb els seus “polydrames” i “polyèxits” que aquestes relacions comporten.
Compromesa amb aquesta causa, el meu somni és evitar que del poliamor se’n faci una excusa per tenir relacions superficials, on tot s’hi val i on cadascú es mira el melic. La no-monogàmia va de moltes coses menys d’això. Com a persona de teatre, amb aquesta història que neix al meu imaginari i sumant tota l’experiència, no puc més que deixar-me anar i escriure la increïble història de la Fiona, en Marc i en Fèlix.” Laura Giberga

[+info Companyia Ella]

Espectacle en català
Durada: 1h 15 minuts aprox.
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: