Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Truco als meus germans

Al centre d’Estocolm acaba d’esclatar un cotxe. L’Àmor busca la peça de recanvi d’un trepant en una ciutat en estat de paranoia i plena de policies. A la butxaca del davant hi té el mòbil, a la del darrera una navalla. Ha de trucar als seus germans. Ha de deixar de perseguir a la Valèria. Però el més important és intentar comportar-se amb la màxima normalitat…

Seguim l’Àmor durant 24 hores intenses on la línia entre criminal i víctima, l’amor i la química, la paranoia i la realitat, es va fent cada cop més difusa.

Text: Jonas Hassen Khemiri
Direcció i traducció: Adrian Devant
Vestuari: Viveca González
Intèrprets: Adrià Díaz, Vicky Luengo, Marc Naya, Laura Sancho
Música i espai sonor: Sofia Jernberg
Disseny d’il·luminació: Natalia Ramos
Fotògraf: Slumber Studio

Jonas Hassen Khemiri (Estocolm, 1978)
És un dels autors joves més cèlebres i llegits de Suècia. Les seves novel·les s’han traduït a 15 llengües, i les seves obres teatrals es representen actualment a escenaris d’arreu del món. La seva primera obra, Invasion!, es va estrenar el 2006. El muntatge de l’obra a Nova York va obtenir un Village Voice Obie Award. Khemiri ha rebut diversos premis teatrals i literaris.

La companyia es va formar l’any 2013. El primer muntatge, Kyla (Fredor), de Lars Norén, va obtenir el Premi de la Crítica de Barcelona 2014, en la categoria Revelació.
El suport de l’AIET ha facilitat la creació d’aquest grup professional, que es troba per segona vegada per posar en peu Truco als meus germans, de Jonas Hassen Khemiri.
L’Adrian Devant, director catalano-suec i format a Estocolm, i a LAMDA a Londres, és el director d’ambdós espectacles.

[www.khemiri.se]

[www.aiet.cat]

Durada: 1h 20 minuts
Espectacle en català
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: