fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Toma mi mano

‘Toma mi mano’
Cia. Los tubérculos
Divendres, 19 de novembre. 17.30h

Entrada gratuïta
SINOPSI

Un dia Lylu i Faustidio, dos nens de Magempòpolis, s’adonen que el seu poble no va bé. Els adults han perdut la capacitat de sorpresa, l’alegria i la frescor de la infància, i han fet que esdevingués un lloc avorrit, estàndard, on els grans actuen manats per un patró. Els nostres amics no volen ser com tots i amb poesia, jocs de circ, música i imaginació fan un viatge a la recerca de formes de veure i viure la vida amb què puguin canviar el seu poble. Passen per una selva, un vaixell pirata, una ciutat i la lluna, i veuen que hi ha maneres diferents de viure. Arriben al final de la seva aventura i s’adonen que la riquesa que els va produir el seu viatge, és allò que li manca a un millor Magempòpolis.

Dramatúrgia: Ángel Ordaz
Direcció: creació col·lectiva
Assessoria de direcció: Roberto Urbina
Personatges: Lylu – Agustina Monczar; Faustidio – Ángel Ordaz
Música original: Ezequiel Rodulfo, Pep Soler

Ángel Ordaz (Caracas, 1978) des de molt jove fa incursions en el món de l’art. Va realitzar estudis de música i pintura, i després va començar a perfilar el seu interès cap a les arts escèniques.
Amb
el grup TET va desenvolupar gran part de la seva formació teatral i va realitzar diverses experiències com actor professional. Participa a més a més en projectes artístics dirigits a la investigació creativa per a desenvolupar pedagogia, dramatúrgia i direcció en el treball teatral amb i per a nens. Toma mi mano és la seva tercera obra.

Aquest projecte ha esta possible amb el suport de Jordi Soler i Prim, Manuela Salinas, Vanina Andres, Damián Batuecas, Delia i Victor de Los Athenas, Casiana Monczar, Maria de Frutos, Nau Ivanow, Centre Cívic Drassanes.