fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

The King Revelers

The King Revelers (blues)

Dijous, 12 de febrer. 21.30h

Entrada 6€
Amics de la Nau Ivanow
4€

 

"Hoochie Coochie" Sonia, veu
Agustí Mas, guitarra
Lluís Souto, harmònica
Sergi Barahona, baix
Oriol Planells, bateria


The King Revelers és una banda de blues, que neix a començaments de segle (el XXI, és clar!), amb un objectiu molt clar: tocar en directe i compartir amb tothom la seva passió pel blues.

Per a ells, tot i que molta gent pensa que el blues és una música trista que parla de dolor i desesperació, això només n’és una vessant: el blues expressa sentiments, que poden ser tristos o alegres. I com que els agrada la gresca, volen que la gent conegui la part alegre i amb marxa del blues: el blues també es pot ballar.

El seu repertori està basat en el blues de Chicago i de Texas, amb tocs de rhythm&blues i de rock&roll dels 50, seguint l’estil d’un dels seus grups de referència: The Fabulous Thunderbirds.
Fan versions, adaptades al seu estil, d’alguns dels millors representants d’aquesta música com ara Muddy Waters, Little Walter, Big Walter, Howlin’Wolf, Sonny Boy Williamson, Jimmy Rogers, James Cotton, Slim Harpo, The Fabulous Thunderbirds, Paul Lamb & The King Snakes… I també temes propis, resultat de combinar les seves influències amb el seu estil personal.

Destaquen el fet comptar amb Agustí Mas, un dels millors guitarristes de blues de Catalunya. Ha format part del grup Soviets i va crear el grup More Strings, a més del grups que porten el seu nom: Agustí Mas Trio i Agustí Mas Blues Ensemble. Ha tocat, entre d’altres, amb Amadeu Casas, Max Sunyer, Jordi Bonell, Ignasi Zamora, Josep Cucurella, Josep Mas Kitflus, Peter King i Neville Marten. Ha gravat discos amb QQT, Soviets, More Strings i Peter King.

 

www.thekingrevelers.com