fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘T’estimem tant, Grace’

‘T’estimem tant, Grace’, de Marc Artigau
Del 18 al 21 de març
Sala Abaco
De dijous a dissabte, 21.15h
Diumenge, 19.15h

Entrada 12€
Amics de la Nau Ivanow 9€

‘T’estimem tant, Grace’

Direcció i dramatúrgia: Marc Artigau i Queralt
Repartiment: Mercè Boher, Elena García, Patrícia Medina, Cinta Moreno i Laura Plà
Escenografia, so i il·luminació: Companyia Lesgrace
Vestuari: Cinta Moreno

SINOPSIS
Un grup d’amigues fans de Grace Kelly que s’han trobat pel Facebook decideixen fer una sessió d’espiritisme per tal d’invocar la seva ídol. La sessió, però, pren un tombant estrany quan qui es presenta no és la princesa, sinó una nena petita que uns homes van trobar en una carretera.
Al pis del davant, una associació secreta de dones es dedica a castigar totes aquelles persones que al llarg de la seva vida els han fet mal: marits, companyes de feina, d’escola. Qualsevol
pretext és bo per a la seva brutal venjança. L’Olivia, una noia molt espantada, ha vingut avui per a demanar-los ajuda.
Un incendi
precipitat d’unes magdalenes al pis de les fans de Grace Kelly i un terrible error de les dones a l’hora d’executar una venjança fan que les dues històries s’entrellacin amb un final inesperat.

Marc Artigau i Queralt (Barcelona 1984) és llicenciat en Direcció escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona. Com autor ha estrenat La gran festa, dins del cicle de joves dramaturgs de Tarragona; Xatrac, dirigit per Martí Torras, i Ushuaia (Premi Ciutat de Sagunt 2008 i Accèssit Marqués de Bradomín 2008) al Teatre Estudi de l’Institut del Teatre. També ha guanyat el X Premi Boira de Vic amb l’obra Els gorgs.
 
Com a dramaturg ha treballat amb Xicu Masó a De soledats i silencis, espectacle basat en els contes de Mercè Rodoreda. A més, ha estat ajudant de direcció de Xavier Albertí (ppp), Jordi Prat i Coll (Una còpia, Vides Privades) i Carles Sales, entre d’altres; ha dirigit Marc i Paula i Zèppelin de Cristina Clemente.
En poesia ha publicat Primers Auxilis (Editorial Cossetània), XVIII Premi Grabriel Ferrater per a joves poetes; Vermella (Editorial Viena), Premi Martí Dot 2007, i Escuma negra (o tres pensaments en veu alta), XVIII Premi de poesia de les lletres catalanes del Vallès Oriental.

El 2009 es va fer una lectura dramatitzada de Les sense ànima, text guanyador del Premi Ciutat de Sagunt 2009 i el Premi Ramon Vinyes 2009.


TEATRE D’ARA I DE PROP
T’estimem tant, Grace va néixer com una experiència d’un grup
d’amigues, d’un grup d’actrius de musical que, aprofitant l’Institut del Teatre, volien escriure i divertir-se fent el que més els agrada: teatre.
Volien explicar històries properes, esbojarrades i amb molt sentit de l’humor. L’experiència, afortunadament, les va superar. I el que havia de ser només un tràmit acadèmic ha esdevingut una obra en la qual han crescut, han après i sobretot en una obra en la què creuen.

[dossier

Venda d’entrades:
Telentrada i 1h abans a taquilla