fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Tertúlia-sopar

Divendres, 11 de juliol. 21h
Tertúlia-sopar:
"Per què creiem en Déu?"


Divendres 11 de juliol tindrà lloc l’última tertúlia d’aquesta primera etapa que Ateus de Catalunya i la Unión d’Ateus i Librepensadores (UAL) ha anat programant,  durant els últims mesos, en col·laboració amb la Nau, amb gran èxit i un interès especial, tant pels temes tractats com pel nivell que s’hi ha aconseguit.


Un cop passades les vacances d’estiu, tornarem amb energia renovada, nous temes i la il·lusió de seguir practicant un esport imprescindible per a la nostra salut mental: el debat, la tertúlia, el contrast de parers.


Per a celebrar-lo com cal, en aquesta ocasió es canviara l’hora i el format. Començarà a les 21h amb un sopar informal, en el transcurs del qual es debatrà un tema que no  hauria de deixar indiferent ningú: PERQUÈ CREIEM EN DÉU?

És una pregunta que tots ens hem fet alguna vegada, creients, agnòstics i ateus. És necessari creure en ell? És necessari que existeixi aquesta pregunta perquè els ateus tinguin raó de ser? Explica la nostra existència? Ho necessitem per a conduir-nos en la nostra vida? És un ens o un concepte? És algú o alguna cosa? Es creu en ell perquè se’l necessita o es necessita creure en ell? Esperem comptar amb les vostres opinions i la vostra presència en aquest tancament de temporada on intentarem, com sempre, expressar les nostres idees i gaudir d’una vetllada a l’aire lliure, amb un sopar que esperem que sigui del vostre grat. A més, en aquesta ocasió, comptarem amb l’assistència de Francesc Romeu, capellà i periodista especialitzat en informació religiosa, i autor de diverses publicacions.


Reserves: abans del dimecres 9 de juliol, mitjançant un ingrés de 15 € a La Caixa: 2100/1099/40/0100195912, fent-hi constar el concepte (sopar tertúlia)i el nom i cognoms. Els Amics de la Nau Ivanow i els veïns de La Sagrera ho podeu fer directament a la Nau i abonar aquesta quantitat en efectiu.