fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Tertúlia sobre fotografia — Grup Photosagrera

Tots els segons dimarts del mes
Tertulia Photosagrera
Entrada gratuïta
 

Tots els segons dimarts del mes hi ha una tertúlia fotogràfica, organitzada per Photosagrera, una entitat sense ànim de lucre que promou activitats dirigides a tots els aficionats a la fotografia, en especial a totes les persones que es vulguin iniciar en el món de la imatge digital. L’objectiu del grup és crear un punt de trobada de la gent de la Sagrera aficionats a la fotografia, i en col·laboració amb les entitats del barri.

En aquest cas, anirà a càrrec de Joan Picanyol amb el tema ‘Pautes en el desenvolupament d’un treball en progrés’. Picanyol centrarà l’explicació en el procés i la intencionalitat del seu treball, quant a la tècnica, composició, color, llum i il·luminació. A partir d’una imatge, exposarà com fer uns fons en determinat estil, com a resultat del desenvolupament d’un treball en progrés i que no són fruit de la improvisació: els fons són de creació pròpia, elaborats específicament per a la composició de cada bodegó.

Photosagrera organitza i dinamitza la tertúlia amb la veu i vot dels seus membres, de les fotos presentades i comentades pels autors. El públic convidat fa d’espectador i pot participar en el debat de la mà d’un moderador.

www.photosagrera.es
Facebook

©Foto 1: Joan Picanyol
©Foto 2: Cristina Raso