fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Temps fugit… llocs abandonats!!!

Josep Maria Garcia – fotografia
Inauguració: 16 de novembre, 19h
Sala Màquines
Entrada gratuïta

“En els llocs oblidats el temps ha fugit com ho fa el vent entre les escletxes dels sostres soterrats o entre les finestres esberlades.
Antigues fàbriques, discoteques, càmpings, l’oci en el luxe, les colònies industrials, en tots aquests llocs increïbles es repeteix la percepció de malenconia i misteri amagats pel temps. Tot plegat, fa difícil explicar amb paraules la fascinació del moment i el neguit que envolta els espais amb el silenci, tan sols trencat pel soroll de l’obturador de la càmera i de les meves passes. De lluny, et sembla sentir el grinyolar d’un moble i el murmuri dels sons de veus oblidades en el temps. Tot això et fa viure una experiència que resulta difícil d’oblidar.
Amb el meu treball pretenc aturar el rellotge i fer-vos arribar el batec en mig del silenci del temps fugit en els llocs oblidats”. (Josep Maria Garcia)

Josep Maria Garcia (Barcelona 1951)
Fotògraf autodidacte aficionat a la fotografia i a les arts plàstiques, motivat pel llenguatge de les formes a partir de l’estudi semiòtic del motiu. Les seves fotografies es configuren en un ventall que va del realisme a l’expressió conceptual.
Inicia la formació en el món de l’art a la Llotja, Escola superior de disseny i d’arts aplicades, i més endavant a l’Escola Massana, on cursa els estudis de disseny Industrial. Ha participat en diversos seminaris, tallers i cursos de fotografia.
Membre cofundador de l’Associació Photosagrera, ha presentat els seus projectes en diverses sales d’exposicions, al Centre Cívic de la Sagrera, Club Natació Sant Andreu, a la Nau Ivanow i a Can Fabra Sant Andreu.

www.photosagrera.es
facebook