fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Tècniques de Comunicació Extrema

‘Tècniques de Comunicació Extrema’
De Caterina Pruna-Gassió
A càrrec de PORC i Revés Teatre
Dissabte 9, 21h, i diumenge 10, 19h
Entrada 8€
Amics de la Nau Ivanow 4€
 

 
‘Tècniques de Comunicació Extrema’, de Caterina Pruna-Gassió

Direcció: Àlex D. Capo
Interpretació: Jordi Pérez, Magda Puig i Sergi Torrecilla
Dramatúrgia: Caterina Pruna-Gassió i Àlex D. Capo

"El nostre seminari l’imparteixen tres joves i experts professors, postgraduats a la nostra escola de Fort Benning, Geòrgia, USA. Els seus currículums són impecables i tenen provada experiència en els nostres centres de pràctiques repartits per tot el món.

El nostre negoci sempre està en expansió i les tècniques que s’aprenen fent el curs de postgrau són terriblement útils. Seguint els nostres cursos i indicacions, vostè, no només trobarà feina de per vida i expandirà les seves fronteres, sinó que aconseguirà que qualsevol persona se li obri i li confessi els seus secrets més íntims.

No s’ho pensi més, inverteixi en una feina que no entrarà mai en crisi i en una empresa on no s’ha fet mai un expedient de regulació. Faci el Postgrau en Tècniques de Comunicació Extrema i pagarà la seva hipoteca en un tres i no res."

El Projecte Obert de Recerca Creativa (PORC) sorgeix de la necessitat d’encabir diverses inquietuds artístiques per part dels seus integrants que han ajuntat idees i esforços per fer un teatre de qualitat i interessant, a més de divertit i amb la màxima professionalitat. Tots els integrants tenen una trajectòria, més o menys llarga, en el món del teatre professional, alguns també pertanyen a altres entitats vinculades al món teatral més experimental, com AREAtangent. [www.elporc.com

Revés Teatre neix el 2007; un cop formats, els integrants de la companyia senten la necessitat de crear un espai on poder experimentar i crear.     
S’estrena amb Llums, espectacle de petit format basat en textos de Harold Pinter. Participa també en l’acte de clausura del Festival Fea (Nau Ivanow, Bcn) amb una acció teatral produïda per Glint. Col·labora dins el marc de les festes de la Mercè 2007, amb la Fundació Vicenç Ferrer. I realitza diverses Visites Teatralitzades a la Masia d’en Cabanyes (Vilanova i la Geltrú), així com també un espectacle de creació pròpia emmarcat dins l’Any Cabanyes i alguns recitals poètics.

Tècniques de Comunicació Extrema és el projecte amb el qual la companyia pretén introduir-se en els escenaris professionals i assentar les bases d’una col·laboració de futur amb el Projecte Obert de Recerca Creativa.

[dossier pdf

Durada: 60 minuts.
Les entrades es podran adquirir a partir d’una hora abans de la funció a la taquilla de la Nau.