fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Teatro de Hemoficción

Teatro de Hemoficción presenten tres obres de Juan Trigos
Divendres 3, 21h: ‘Contrasujeto’
Dissabte 4, 21h: ‘Pez Ahogado’
Diumenge 5, 19h: ‘El vampiro y señora garrafón’

Entrada: 8€
Amics de la Nau Ivanow: 5€


Dramatúrgia:
Octavi Egea
Direcció: Eva Losada
Adjunt de direcció: Octavi Egea
Interpretació: Jordi Farrés, Francesc Pedrosa, Gemma Martínez, Carles García, Màrius Hernàndez, Eli Iranzo, Jordi Pérez, Alfredo Izquierdo, Marta Teixidó i Clàudia Costas.

"Teatro de Hemoficción sorgeix l’any 2000 amb la posada en escena de l’obra
Déjame que te mate para ver si te extraño, de Juan Trigos. Sorgeix, d’una banda de reconèixer la nostra fragilitat humana davant el poder del fenomen teatral i, de l’altra, de la necessitat de donar continuïtat a aquesta nova visió del teatre, tot buscant endinsar-nos cada vegada més en aquest món màgic per a seguir-nos descobrint.

Busquem treure vels i pols, desfer formes i aprofundir en el drama familiar. Burxar allà on "tot està bé". Trencar-ho tot per la necessitat de descobrir. La família, la religió, la moral, la pàtria, el govern, la nació, l’escola, l’acadèmia, la institució, l’educació, l’esnobisme cultural… el control, l’afecte, l’amor… la parella, els pares, els fills, els germans, els amics.[…

La intenció de treballar l’obra de Juan Trigos obeeix a la seva enorme riquesa, a la seva magistral forma d’acostar-nos a la nostra essència i que, en poques paraules, crea una poderosa nova dramatúrgia que ens relliga amb l’art del teatre com un màgic transformador de consciències i que ens condueix a assumir aquesta responsabilitat.[…

La nostra companyia està formada per professionals del teatre amb àmplia trajectòria. Cal esmentar que per a aquest projecte hem comptat amb el suport de diverses institucions entre les quals destaquen: Universidad Nacional Autónoma de México, Instituto Nacional de Bellas Artes, Secretaría de Cultura de la Ciudad de México, Sociedad General de Escritores Mexicanos, Music Biennale Zagreb/ Internacional Festival of Contemporary Music, 00Phonos/Rusia, Festival Internacional Cervantino."

Lorenzo Mijares (Director)

www.teatrodehemoficcion.com