fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Symon Pédícrí

 “…A lo mejor me he pasado un poco, pero esto se veía venir. Tengo un pronto de la hostia. Ahora ya no hay vuelta atrás, y aunque esto salga mal vamos a llegar hasta el final. Porque esto de la vida, lo he intentado, pero es muy complicado. Ser alguien es… no sé… es un cristo de cojones…”

Symon, cirurgià autodidacta de gran talent, neix 9 mesos, 9 dies i 16 hores després de la mort d’un altre Symon Pédícrí, el seu germà i homònim, amb l’ombra del qual lluita durant tota la seva vida. Sabedor que el seu altre jo va haver de morir perquè els seus pares el concebessin, va arribar a aplicar el llegat científic dels Pédícrí, antics criadors de cavalls, sobre el seu propi cos.

Direcció i interpretació: Diego Anido
Autors: Diego Anido, Jorge Acebo i Pablo Rosal
Assessoria antimatèria: Pablo Rosal
Il·luminació: Àlex Aviñoa
So: Pablo Rega
Espai i vestuari: Isabel Franco
Vídeo: Jordi Soler
Dramaturg extern: Jordi Fondevila
Producció: Maria Ros/ Mónica Pérez
Assessoria teòrica: Víctor Molina
Assessoria tecnològica: Martí Sánchez
Assessoria equilibri mental: Raquel Regueira
Assessoria ventrilòquia: Miguel Ángel Lembo
Assessoria forense: Catherine Willows
Col·laborador artístic: Andrés Corchero

Diego Anido Alonso
Després d’anys d’addicció a la televisió i un correcte fracàs escolar, el 2002 inicia formació en arts escèniques a Santiago de Compostel·la.
D’aquest inici neix Paperboy (2004), el seu primer espectacle.
El 2004 es trasllada a Barcelona per ampliar la seva formació en ”moviment”, on desenvolupa la seva segona peça, L’Alemany (2006), i la tercera, Panerola (2009).
A més col·labora amb diferents col·lectius i creadors de la ciutat, treballa amb Raravis-Andrés Corchero-Rosa Muñoz (com a ballarí i ajudant d’adreça) i forma part de l’Agrupació Sr. Serrano, girant nacional i internacionalment.
Symon Pédícrí continua la línia començada amb els seus anteriors espectacles desenvolupant amb humor i demència la deformada personalitat de Symon Pédícrí, un personatge capaç de lliurar el seu cos per una finalitat patètica, tot i que per a ell sagrada finalitat.

“The ego and hero, along so”

[cargocollective.com]

Durada: 60 minuts
Espectacle en castellà
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla