fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Sr. Will

Quart espectacle de Gir8 Cia de Dança, companyia brasilera. Fora del Brasil, s’estrena a la Nau Ivanow amb el suport del Fondo de Cultura del Estado de Goiàs-2016. Busca discutir com es construeixen les relacions humanes, com es modifiquen i s’intensifiquen a partir de la interacció i d’experiències viscudes en un ambient quotidià modificat per les tecnologies. Com es relacionen els cossos amb les màquines, amb els sons, amb els tocs i amb els altres cossos? Com es pot conviure amb tot això sense perdre’s un mateix? Buidar-se, alliberar-se de tot el que fa mal, de tot el que reprimeix. Vomitar el que és indigest… i per fi rentar-se de tot! Aconseguir un estat de plenitud i èxtasi! La trobada amb el més profund del nostre ésser original és el que més importa!

De la companyia brasilera Giro8 Cia de Dança
Direcció general: Elaine Cruz
Direcció artística i coreografia: Joisy Amorim
Dramatúrgia: Antonio Gómez Casas
Música: Cleyber Ribeiro
Preparació escènica: Vanderlei Roncato
Ballarins: Ana Carolina Borges, Gleysson Moreira, Isabel Mamede, Jader Chaves, Mariana Lovi, Murilo Heindrich.
Disseny de vestuari: Amanda Marques
Direcció d’assaig: Érica Bearlz
Producció: Igor Maciel

Joisy Amorim
Es coreògrafa de Giro8 des del seu inici. Al llarg de la seva formació ha fet diversos cursos amb professors i creadors brasilers i internacionals de renom. A través de Giro8 Cia de Dança, va ser convidada per la SEDUCE a dirigir en conjunt amb la Quasar Cia de Dança-Goiânia (Goiàs), l’Obertura dels Jocs Mundials de Futbol Sala Universitari que va tenir lloc el 2016 a la ciutat d’Annapolis (Goiàs).
Com a coreògrafa, ha rebut diversos premis en festivals nacionals. Destaca el premi de millor coreògrafa en el Festival de Dansa d’Araxà (Minas Gerais) l’any 2011, i millor coreògrafa en el Dansa en Campos-Rio de Janeiro a São Paulo el 2015. Per perfeccionar la seva investigació coreogràfica, va participar al gener d’aquest any de la Gaga Intensiva Winter Course January 2017, en la Batsheva Dansi Company, ubicada en el Suzanne Dellal Centri, en Tel-Aviv (Israel).
És graduada en Educació Física i especialista en Docència Universitària per la Universitat Estatal de Goiàs-ESEFFEGO. Actualment, també és professora efectiva de dansa de la Secretaria d’Educació Cultura i Esport de l’Estat de Goiàs-SEDUCE; professora i coreògrafa a l’Allegro Centro de Dança de Goiânia (Goiás).

Giro8 Cia de Dança
Companyia de dansa contemporània de l’estat de Goiàs (Brasil), amb cinc anys d’existència. L’any 2016, la companyia va realitzar 30 actuacions presentant els seus tres espectacles: Retrato em Preto e Branco, ((Entre)) o Eu e o Mundo i Antes que. El segon va ser responsable de la primera gira internacional de Gir8. Després d’estrenar el seu nou espectacle Sr. Will a Goiânia (Brasil), ho fa a Espanya a la Nau Ivanow de Barcelona, i més endavant a Madrid i Lleida .[www.giro8ciadedanca.com.br]

[instagram]

[facebook]

Espectacle en castellà portuguès
Durada: 1h aprox.
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: