Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Soy el Pueblo

Nikolina va pels carrers sense un lloc on anar o on tornar. El seu país ha deixat d’existir. L’única alternativa: construir un nou ordre…En aquesta tasca, Nikolina ens fa viatjar pel seu imaginari, les seves memòries, les seves pors i els seus somnis. Soy el Pueblo és una tragicomèdia que parla del desarrelament, la identitat, la immigració i els vicis del poder.

Direcció i dramatúrgia: Andrea Ariel, Samuel Céspedes i Yazel Parra Nahmens
Interpretació: Andrea Ariel, Samuel Céspedes
Text original: Andrea Ariel
Col·laboradors artístics: Chloë Lewer, Oscar Moreno, Rolando Vazques Cruz i Isabella Franceschi
Espai escènic: Judit Colomer
Fotografia: Daniel Etter
Producció: Andrea Ariel
Assistent de producció: Samuel Céspedes i Yazel Parra Nahmens

Andrea Ariel
Va completar els seus estudis en art dramàtic a UNITEC, Nova Zelanda, el 2009. Allà va fundar la companyia LAB: Theatre, sota la direcció de Pedro Ilgenfritz, especialitzada en la recerca de metodologies actorals des de la màscara neutra i el clown. El seu primer espectacle, Alfonsina, va participar en diversos festivals internacionals (VERTICE Brazil 2010, Dunedin Fringe 2010 i Wellington Fringe 2010).
El 2012, Andrea va començar estudis a Kathakali amb Guru Sadanam Vijayan G. Warrier. Després de passar per Turquia, finalment Andrea s’ha instal·lat a Barcelona per reprendre els estudis en teatre i desenvolupar el seu primer sol artístic, Soy el Pueblo.

[Espavila.T RKB]

Durada: 45 minuts
Espectacle en castellà
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla