fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Sacrificis

Em dic Àlex. Alexandra Àries. Fa un any aproximadament vaig tornar a néixer i l’única cosa que recordo és que existeix una classe de cargols assassins: Anentome Helena. Ara, quan arribi a casa, el més probable és que en Magnus, la meva actual parella, m’esperi per sopar amb un plat de cargols a taula. Però fa temps que el meu cos no accepta cap tipus d’aliment. En Magnus i jo fem un bon team, però quan estimes algú deixes de ser tu mateix per esdevenir el reflex del que a l’altre li agradaria que fossis. En diuen “sacrificis”… Em dic Àlex. Alexandra Àries. I ara mateix tinc molta gana.

Una comèdia gore i romàntica.

*Lectura teatralitzada. Entrada gratuïta

Direcció: Iban Valero i Anna Ponces
Dramatúrgia: Iban Valero
Intèrprets: Enric Auquer, Nadina Campàs, Jaime C. Segura, Mireia SantMartín, Elisabet Sopesens
Maquillatge FX: Yass Mego
Escenografia: Ana Tantull
Vestuari: Georgina de Bru de Sala
Una producció de Cactus Love Produccions

Iban Valero (Barcelona, 1983)
Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Ramon Llull (2000-2005). S’especialitza en ficció televisiva amb Joan Tarrats i en guió cinematogràfic amb Teresa Vilardell. Realitza el curs d’iniciació a l’escriptura teatral amb Esteve Soler a l’Obrador de la  Sala Becket. També es forma com a actor i cantant amb professionals com ara Marc Martínez, Elena Fortuny, Carme Callol, Xavier Ariza, Daniel Anglès, Juan Vázquez, Paul Farrington i Helen Rowson.
Com a dramaturg, el 2007 escriu amb Àgata Casanovas (S)hanghai (o composició en blau, vermell i groc de 1930). El 2010 escriu i dirigeix el seu segon text I Love NY i col·labora en el guió de 30 velas de más, projecte dirigit per Raimon Masllorens.
Com a actor de teatre ha participat en diversos espectacles (No em miris amb aquests ulls, que ballo, Cuques, Cites amb Shakespeare, Spring Awakening, Black Box, Rebels). En cinema i televisió treballa com a presentador del canal 3XL i a El cor de la ciutat.
També s’encarrega de la producció i l’ajudantia de direcció de diferents espectacles.

Cactus Love és una plataforma per a joves creadors que tenen la necessitat de donar el seu punt de vista sobre el món on els ha tocat viure. Allò que consideren important… o no. Es tracta d’una associació sense ànim de lucre formada per Elisabet Sopesens (BCN, 1987) i Iban Valero Cladera (BCN, 1983).

[facebook]
[www.cactuslove.org]
[www.elisabetsopesens.tk]
[www.ibanvalero.com]

Durada: 80 minuts aprox.