fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Regala Amics de la Nau Ivanow 2011

AQUEST ANY REGALA CULTURA: REGALA EL CARNET D’AMIC DE LA NAU IVANOW!

Som a punt d’acabar l’any 2009, un any en què hem pogut programar al voltant de 10 activitats cada mes, a part del II Festival Sagrera, al juny; en totes, els Amics heu pogut gaudir de les entrades amb promoció. A més, hem organitzat actes especials per a vosaltres, com ara la possibilitat d’assistir als assaigs oberts o a estrenes fora de la Nau. També, amb el carnet d’Amics de la Nau, heu pogut obtenir l’entrada amb preus especials per a qualsevol espectacle de l’Espai Brossa, i en City/Simcity, al Club Capitol.En aquests moments, ja som gairebé 300 Amics i Amigues, i us volem agrair a tots un cop més la vostra col·laboració i participació en el projecte de la Nau. Ara és el moment d’animar-vos a continuar amb el vostre suport i a renovar la quota per a l’any 2010, que serà de 20€ anuals. Per als majors de 65 anys, però, continua sent de 15€.


Per renovar el vostre carnet,
els que vau domiciliar el pagament no cal que feu res. Si no ens dieu el contrari, nosaltres mateixos us farem la renovació i us enviarem el carnet 2010 a casa. Els que vau fer un ingrés o vau pagar en efectiu podeu domiciliar el pagament: telefoneu o envieu per correu electrònic les vostres dades bancàries i el nom i cognoms, i la quota se us renovarà automàticament. També podeu fer un ingrés al compte de la Fundació Sagrera-Nau Ivanow 2100-3439-92-2200035544 (indiqueu el concepte, el nom i cognoms). Un cop ho hàgiu fet, ens envïeu un correu electrònic a nauivanow@nauivanow.com per poder-nos posar en contacte.

Als que encara no sou Amics de la Nau Ivanow, us animen a col·laborar-hi i a contribuir a tirar endavant aquest centre de creació, producció i difusió de la cultura contemporània és la Nau Ivanow. A més dels avantatges en entrades, rebreu la revista de la Fundació Sagrera i informació personalitzada de totes les activitats.

Esperem poder comptar amb vosaltres!


Moltes gràcies i Bones Festes!