fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Lectura dramatitzada: ‘Quan els llops udolen’

 

El 8è Cicle de Lectures Dramatitzades realitzarà l’última lectura de l’any amb l’obra Quan els llops udolen d‘Iñaki Garz. Serà el proper dilluns 21 de desembre a les 19 h a la Nau Ivanow, amb la participació de Dani Arrebola, Anna Casas i Lluïsa Mallol, sota la direcció del mateix autor, Iñaki Garz. Organitzat per l’Associació d’Actors i Directors de Catalunya.

Aquesta història és una reflexió sobre el món la interpretació. Obre un debat: en el món de l’era digital, del segle XXI, de la informació, quin sentit té el teatre? És entreteniment? És la veu de la injustícia? És un espai de reflexió? Amb tota seguretat passa el mateix en el món de l’escriptura dramàtica. En tot procés sempre sorgeix la maleïda pregunta: per a què escriure?

És també un homenatge als grans mestres del teatre i a tota aquesta gent anònima que ens va antecedir i que d’alguna manera amb la seva labor i dedicació han deixat els fonaments i la casa ben moblada perquè nosaltres puguem exercir la nostra professió. Una motivació ben justificada per a portar aquest projecte endavant.

No hem d’oblidar el context històric. En la meitat del segle XX, es parla de la decadència de la vella Europa i dels horrors que va suposar la 2a guerra mundial. Les seqüeles que va deixar tota aquesta barbàrie. “La guerra mai no s’acaba”, com diu un dels personatges.

L’entrada és lliure, amb reserva prèvia i aforament limitat de 20 places.