fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Protégeme, instrúyeme 1.1

Protégeme, instrúyeme 1.1
Divendres 19 de setembre, 21h: única representació
Convidem a una copa després de la funciófoto_Nicolas Lieber /FAR FESTIVAL 2008
Protégeme, instrúyeme 1.1
Coproducció:
Teatre Lliure (BCN), Marta Galán i La Nau Ivanow (BCN)

Col·laboració:
Teatre Principal (Olot/Girona), Ca L’Estruch (Sabadell/BCN), La Mekànica (BCN) i L’Animal a l’Esquena (Celrà/ Girona)

Creació i interpretació: Núria Lloansi, Juan Navarro i Yago Navarro (cover de Núria Lloansi per a la Nau Ivanow, Mireia Serra)
Text, espai escènic, disseny audiovisual i direcció: Marta Galán
Música: H. F. von Biber
Composició musical i espai sonor: Juan Navarro
Documentació i gr
avació documental TDAH: Laia Manresa i Marta Galán
Primera edició vídeo TDAH: Sonia Bosma
Vídeocració: Roger La Puente
Disseny il·luminació: Ana Rovira
Assessoria per a la instal·lació orgànica:
Jerónimo Hagerman

Durada de l’espectacle: 1 hora 10 minuts

Protégeme, instrúyeme 1.1
es va assajar a la Nau Ivanow amb el títol Sobre els acollonits/2a part, i s’ha representat al Teatre Principal (Olot), Ca l’Estruch (Sabadell) i al Teatre Lliure (Barcelona). En aquest últim espai, va formar part de la segona edició del cicle Radicals Lliure, una finestra a propostes escèniques de diversos formats que sovint no tenen la possibilitat de ser mostrats a un públic ampli, presentades des de la vocació d’obrir espais per als creadors d’avui i de proposar noves formes per a les ments més obertes. A més, amb els Radicals Lliure es continua la tasca de facilitar un espai de trobada entre els creadors i els professionals del sector i fomentar el debat al voltant de les arts escèniques.

Protégeme, instrúyeme 1.1 pren com a punt de partida una investigació documental realitzada el 2007 sobre el TDAH (Trastorn per Dèficit d’ Atenció i Hiperactivitat). Davant les catastròfiques previsions de futur, Núria i Juan imaginen una instrucció subtilment dissenyada que prepari Yago per a situacions extremes… I ho fan per la via orgànica, fúnebre i espiritual: amb exemples caprins, reflexions existencials, natures domèstiques, consells marcials i accidents mortals.

Protégeme, instrúyeme 1.1 es va estrenar en la seva versió definitiva al Far Festival, a Nyon (Suïssa), l’agost de 2008, i ara se’n fa una única representació a la Nau Ivanow.

Amb el suport de: