fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Producció de projectes culturals. Eines i recursos. Horari MATÍ

Aquest curs té l’objectiu de donar eines i recursos de producció i de gestió per a la producció d’espectacles i l’organització de projectes culturals.
A Barcelona han sorgit nombrosos projectes culturals fets amb molts pocs recursos econòmics, però amb molta iniciativa i ganes de treballar. Tots els components s’impliquen en diferents tasques a part de les pròpies (actors, directors, músics…).

El curs estarà format de parts teòriques i pràctiques. Es recomana portar l’ordinador a les sessions (sobretot a partir de la segona sessió)

A càrrec de Maria G. Rovelló
Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i postgraduada l’any 2011 en Gestió i Producció d’esdeveniments en viu per l’IL3.
A la mateixa Universitat de Barcelona va realitzar la gestió de l’Aula de Teatre de la facultat d’Història i va fer la producció del Festival de Teatre Universitari Clàssics al Jardí becada pel Ministeri d’Educació. Va fer les pràctiques del postgrau a l’Espai Brossa, on s’hi va quedar treballant, però a la seva nova ubicació, La Seca Espai Brossa. Des del 2011 hi va portar a terme les tasques de producció i administració i a partir del gener 2014 el càrrec d’adjunta a gerència.

Actualment s’ha establert com a freelance de producció, i treballa per a diferents companyies de teatre: La Padrina; La Ruta 40 (guanyadora del Premi Butaca 2015 per Millor muntatge de petit format), Corcada Teatre, Dei Furbi (guanyadora del Premi Max a millor espectacle musical 2014), i col·labora amb Gelabert Azzopardi Companyia de dansa, entre altres projectes, com la producció de F.R.A.U., espectacle d’Albert Arribas, guanyador del Premi Quim Masó 2015.

[programa curs]

Durada: El curs té una durada total de 16 hores, dividides en 4 sessions.

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28)
Dates: 2, 3, 8 i 10 de novembre
de 2016
Horari MATÍ: de 10 a 14h
Preu curs: 120€
Descomptes: 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals (no acumulables).
Places: 15 màxim

Més informació: formacio@nauivanow.com

[inscripció]