fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Premi #GiraPíndoles 2017

El Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre neix com el primer festival de microteatre de Barcelona. És un festival de microteatre anual que busca esdevenir el referent del microteatre professional a Catalunya. A la vegada, comparteix un altre objectiu: dotar d’espai i veu a joves dramaturgs/es, actors i actrius professionals amb ganes de donar a conèixer la seva feina, tot creant sinèrgies entre ells i les sales, i entre les sales mateixes.

La tercera edició del Píndoles – Festival de Microteatre Fora del Teatre s’ha dut a terme del 9 a l’11 de juny de 2017. Es vol que les obres guanyadores tinguin recorregut i es reestrenin en espais consolidats de la ciutat, que aposten per la innovació teatral i els joves creadors: l’Àtic22 (19 de juny), El Maldà (20 de juny), Nau Ivanow (26 de juny) i la Sala Flyhard (27 de juny).

La Nau Ivanow per tercera vegada és col·laboradora d’aquest festival en què es presenten espectacles teatrals de petit format (entre un i quatre actors), en espais reduïts (un aforament de 20 persones) i de curta durada (15-20 minuts).

D’entre els 18 espectacles que van participar en el concurs, els tres seleccionats per les sales són Happy birthday Jamie Love, Jocs Perillosos i L’increïble home bala. La quarta obra guanyadora, que per primera vegada ha sortit dels vots del públic, és Rodeo Road.

HAPPY BIRTHDAY JAMIE LOVE
Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn.
Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances.
Un retrobament fora de tota regla.
Mai menyspreïs la trucada d’un centre d’atenció telefònica…

Dramatúrgia: Jordi Diamant
Direcció: Joaquin Daniel
Intèrprets: Carlos Conde i Diana de Guzman
Gènere: Comèdia

JOCS PERILLOSOS
Podria dir-se que és la primera cita d’una parella, tot i que ningú ho afirmaria amb contundència. Els seus noms varien, les seves professions no queden clares, hi ha una familiaritat estranya impròpia d’aquestes trobades i la conversa va a la deriva intentant trobar un port que els pugui salvar. Tot i això, ell i ella seguiran. Seguiran fins al final.

Dramatúrgia i direcció: Lara Díez Quintanilla
Intèrprets: Lara Díez i Ivan Padilla
Productora: LA VOLCÀNICA
Agraïments: Bernat Llaberia, Ramon Bonvehí i Dani Ledesma
Gènere: Drama

L’INCREÏBLE HOME BALA
La meva gestació va durar el que dura un esternut de primavera, i quan els familiars rebien la notícia del meu naixement jo ja em graduava. Des de llavors sempre he estat precoç de mena, i després d’una vida plena d’esdeveniments fugaços i vertiginosos, vaig resignar-me a la velocitat del meu fat. Però el que ignorava és que hi havia una cosa que em podia fer frenar: l’amor. Senyores i senyors, passin i vegin; la meva història és tan veloç que, si més no, els asseguro que no els faré perdre el temps!

Dramatúrgia: Ariadna Pastor
Direcció: Ariadna Pastor i Adrià Aubert
Ajudant de direcció: Laia Pastor
Intèrpret: David Anguera

RODEO ROAD
Estiu de 1943. Chadds Ford, Pennsilvània. Lucille i Martin esperen en un bosc prop d’una granja. Com àngels anunciadors, són els portadors d’una notícia molt important; però els àngels ni de lluny tenen tants dubtes. Una de les obres més icòniques del pintor Andrew Wyeth cobra vida en aquest retrat del cor dels Estats Units durant la Segona Guerra Mundial.

Companyia La Meybes
Dramatúrgia i direcció: David Bo
Intèrprets: Berta Pipó i David Bo
Vestuari, cartell i fotografies: Marina Prats
Producció, ajudant de direcció i teaser: Elena Sánchez
Música teaser: Tirant lo Beat
Gènere: Drama

[festivalpindoles.cat]

Entrada: 15€ taquilla; 12€ anticipada. AMICS de la Fundació: 6€
I des del Festival Píndoles et convidem a una Moritz ben fresca amb la teva entrada!

Venda d’entrades: 1h abans a taquilla
Anticipada: