fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Posi’s vostè en el meu lloc

‘Posi’s vostè en el meu lloc’, de Raimond Carver
Companyia
de Còmics

Divendres 9 i dissabte 10 de gener, 21h
Diumenge
11 de gener, 19h
Entrada: 8€
Amics de la Nau: 4€
Dramatúrgia i adaptació del text: Jordi Agelet i Jose Sábado
Direcció: Jordi Agelet
Interpretació: Mentxu Romero, Yago Morera, Laura Barba, Carles Avilés, Jose Sábado

Adaptació teatral d’un conte de Raimond Carver amb el mateix títol, Posi’s vostè en el meu lloc, que tracta un tema habitual en l’autor, el de la creació literària des del punt de vista de l’escriptor no consagrat.

L’escriptor, el protagonista de la narració, es mou entre l’estreta línia que separa la creació de ficció i la creació de realitat, sense poder establir d’una forma clara i precisa on comença i acaba cadascuna. A més, la realitat vista com element inabastable s’obrirà pas i afectarà totes les àrees de la vida del protagonista. Les explicacions psicològiques, racionals, narratives…, no seran suficients per controlar, el que està passant.

En aquesta adaptació es tracta també el paral·lelisme entre la creació literària i la teatral per ressaltar l’individu sense equilibri a punt de caure en el buit existencial. El conte sobre l’escriptor que no escriu es converteix en l’adaptació teatral d’un conte sobre un escriptor que no escriu interpretat per un actor que no sap què fer.

Tot això ha donat com a resultat un conte sobre la buidor creativa i existencial dins d’un marc estètic en la línia d’Eduard Hopper i amb músiques de Billy Holiday.