fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Píndoles-Festival de microteatre

Us presentem les 3 obres guanyadores del Píndoles–Festival de microteatre fora del teatre d’entre els 12 espectacles que van participar en el concurs. L’objectiu del Píndoles és que les obres guanyadores tinguin un recorregut i es reestrenin en espais consolidats de la ciutat, que aposten per la innovació teatral i els joves creadors. La Nau Ivanow és una sala col·laboradora d’aquest festival en què es presenten espectacles teatrals de petit format (entre un i quatre actors), en espais reduïts (un aforament de 20 persones) i de curta durada (15-20 minuts).

A LES FOSQUES
Eva, una psiquiatra casada amb un polític, va a passar el cap de setmana a una solitària masia d’alta muntanya. La masia és a les fosques per una avaria. L’Eva rep una trucada amenaçadora… Una situació clàssica “dona tancada en una casa a les fosques assetjada per un psicòpata”, amb una diferència, que en aquest cas, els espectadors estan tancats a la mateixa habitació. I l’assassí seu entre ells.

Autor: Octavi Egea
Direcció: Àngel Amazares
Interpretació: Àngel Amazares, Josep Antoni Lej, Santi Monreal i Ariadna Suñé

EL PROGRÉS
En un món inventat i totalment aliè al nostre, un governador qualsevol i gens identificable amb els nostres magnats vetlla pel benestar de la població. La societat trontolla, les batzegades del desenvolupament es fan sentir i les frontisses de l’artifici de la diplomàcia comencen a grinyolar. Però això a nosaltres només ens entretindrà i ens farà riure una estona, perquè no tenim res a veure amb aquesta bufonada.
“Ho sé del cert; la revolució és com Saturn, es menja els seus propis fills.” Georg Büchner.

Autoria i direcció: Ariadna Pastor
Interpretació: Arnau Armengol, Arnau Marín i Laia Pastor

FUCK YOU
Dues desconegudes es troben per última vegada al pont de Brooklyn. De com del no res en surt tot. De com el tot no val res.

Autoria i direcció: Marta Solé
Ajudant de direcció: Oriol Puig
Interpretació: Vanessa Segura i Mireia Gubianas

Marta Solé Bonay (Vic, 1977)
Llicenciada en Comunicació Audiovisual, ha treballat en televisió, cinema i teatre. Desenvolupa els estudis de dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett de Barcelona. Les últimes obres que ha escrit són Límits (guanyadora del VIII premi Guillem d’Efak), Hora a las tres (Microteatro Por Dinero, Madrid), La Carnisseria (Miniteatres, Bcn) i Fuck You (Festival Píndoles). També és coautora de Desig Jam, dirigida per Neil LaBute (Sala Porta 4 i La Seca, Barcelona). Actualment, treballa com a guionista a Televisió de Catalunya.

[festivalpindoles.cat]

Preu: 14€ taquilla; 10€ anticipada. AMICS de la Fundació: 7€
I des del Festival Píndoles et convidem a una Moritz ben fresca amb la teva entrada!

Anticipada: