fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

pervertimento

Divendres, 24 d’octubre. 21 h

Obsidiana Teatre presenta

PERVERTIMENTO,

a partir de textos de

José Sanchis Sinisterra.

Direcció: Jorge Raedó

Amb:

irene jaular

jan pérez

paola jiménez

rubén manzanaro

mentxu romero

sònia sánchez

iazua larios

 

L’obra Pervertimento es va estrenar el 1988 a la sala Beckett. Després de 15 anys sense representar-se, Obsidiana Teatre la reprèn. El text neix a partir d’uns exercicis de classe d’interpretació i a poc a poc adquireix la força i el volum d’una obra de teatre. 

Obsidiana Teatre és una companyia jove, que acaba de néixer, i Pervertimento es converteix en un pont entre el treball a les aules i el seu primer muntatge teatral, nascut de la necessitat de comunicar per damunt dels seus recursos econòmics. La companyia sorgeix a partir d’unes classes d’interpretació donades per Lina Lambert, la qual anima aquestes sis noies i un noi a buscar un director i llançar-se a l’aventura de començar el seu primer treball. Obsidiana Teatre es posa en contacte amb Jorge Raedó, li presenta el projecte i ell accepta el risc de dirigir a la companyia. Raedó és un director jove, que comença a despuntar en l’escena catalana amb No en tinc, d’Edward Bond, estrenada al Tantarantana.

Pervertimento es va representar a la Nau Ivanow el 9 i el 10 de juliol de 2003. També participa a la Mostra de Teatre de Barcelona el 28 i 29 d’octubre, al Teatre Tantarantana.