fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Pecha Kucha Barcelona

Pecha Kucha Barcelona
Trobada interdisciplinària
Divendres, 24 de juliol. 20.20h

Preu: 3€
Amics de la Nau Ivanow:1€
Què és Pecha Kucha Night?

Les Pecha Kucha Nights, una idea original d’Astrid Klein i Mark Dytham (Klein Dytham architecture), començaren a celebrar-se a Tòquio l’any 2003 i actualment s’han expandit a més de 120 ciutats de tot el món, om ara Nova York, Londres, Berlín i Rotterdam. En l’àmbit estatal han tingut un gran èxit de convocatòria a Madrid i Sevilla, i per fi arriben ara a Barcelona, en la seva sisena edició, en concret a la Nau Ivanow.

Pecha Kucha Night apareix en escena com una nova trobada interdisciplinària, en què camps com l’arquitectura, la sociologia, el disseny gràfic, el disseny de moda, la fotografia, el disseny industrial, el cinema, la creació multimèdia, la publicitat, l’antropologia, la medicina o la química ambiental, tenen un espai d’[interacció.

Pecha Kucha Night presenta un format ràpid d’exposició d’idees, projectes, dissenys…
:: 20 imatges x 20 segons = 6 minuts + 40 segons ::

En cada sessió, entre 12 i 15 ponents mostren els seus projectes per mitjà de 20 diapositives, amb la particularitat que només disposen de 20 segons per a explicar cadascuna d’elles. Els participants són professionals, estudiants, professors o empresaris provinents de diferents disciplines.

Pecha Kucha Night es diferencia d’altres cites similars pel seu format ràpid de posada en escena, cada ponent 6 minuts i 40 segons per a exposar la seva idea. El públic gaudeix de nombroses presentacions de tarannà força divers en un breu període de temps: una potent dosi de creativitat comprimida.

En finalitzar, les presentacions deixen pas a un espai de trobada entre els participants, innovadors amb diferents perfils creatius. És el moment d’expandir les xarxes i d’interconnectar-les i que els futurs socis, col·laboradors o patrocinadors es comuniquin. Pecha Kucha Night dóna l’oportunitat d’apropar-se als ponents i plantejar-los preguntes o comentaris, de gaudir de l’ambient i la música, i de conèixer noves formes d’inspiració.

Pecha Kucha Night és una organització sense ànim de lucre que busca la promoció de la creativitat actuant de forma local amb una dimensió global. Petz Scholtus, ecodissenyadora involucrada en l’escena creativa de Barcelona des de fa 4 anys, ha estat la persona triada per a organitzar i promoure un mínim de 4 esdeveniments a l’any a la ciutat de Barcelona.

www.pechakuchabarcelona.org
www.pecha-kucha.org