fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Off Concurs Maria Canals

Off Concurs Maria Canals
Trio: divendres 13 de març. 20.30h
Piano: dijous, 19 de març. 20.30h
Entrada: 5€
Amics de la Nau: gratuït


Off Concurs Maria Canals

El Concurs Internacional de Música Maria Canals, fundat l’any 1954 per la pedagoga i concertista Maria Canals i el seu marit, l’escriptor Rossend Llates, és el degà dels concursos de música a Espanya i un dels concursos musicals més prestigiosos del món.

Durant 15 dies, de l’11 al 27 de març, es reuneixen al Palau de la Música Catalana alguns dels joves amb més talent de la interpretació musical de tot el món. Aquest any hi participen 144 músics de primer nivell procedents de 33 països.

El Concurs ofereix als guanyadors, elegits per un jurat internacional, importants premis econòmics i una gran quantitat de recitals i concerts amb orquestra per tot el món. Organitza a Barcelona les branques de piano, que celebra anualment, i les de violí, cant, violoncel, música de cambra, guitarra, percussió i flauta, que celebra periòdicament.

El 2009 és l’any de l’obertura definitiva del Concurs a la ciutat de Barcelona a través de l’OFF Concurs, que comptarà amb més de 50 recitals de concursants i estudiants de música locals en diversos espais dels 10 districtes de la ciutat.

Quan els concursants deixen de participar, se’ls proposa que ofereixen concerts en diferents punts de la ciutat, adreçats a escoles, institucions públiques, entitats, etc. Un concert de piano i un de Trio (piano, violí i violoncel) de l’OFF Concurs tindran lloc a la Nau Ivanow.

Programa Trio Astura, divendres 13
 
Beethoven, TrioOp 1 N 1
Allegro

Brahms, Trio Op 101 en do menor
Allegro energico
Presto non assai
Andante grazioso
Allegro molto
 
Turina, Trio n2 op76
Lento, Allegro molto moderato
Molto vivace
Lento, Andante mosso

www.mariacanals.org