fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Nòmades

Nòmades és la història d’una ruptura on els seus membres es qüestionen fins a quin punt han utilitzat la seva relació per refugiar-se dels seus veritables camins. Puig i Garbí han trobat en aquesta convivència tot allò que desitjaven des de sempre: estabilitat i seguretat. La troballa ha provocat que quedés al descobert l’obsessiva inquietud al patiment d’una vida insegura en un món inestable. On queda l’amor, aleshores? Què senten l’un per l’altre? Com afrontaran les seves vides a partir d’ara?
Nòmades parla de com s’utilitza l’amor per construir grans mentides, sacrificant la pròpia identitat i la humanitat de cada membre, i com aquestes acaben caient pel seu propi pes.

Cia. Solitària
Autor: Aleix Aguilà
Direcció: Pol López i Pau Vinyals
Intèrprets: Júlia Barceló i Guillem Motos
Disseny de vestuari: Singermornings Vestuari Teatral
Disseny gràfic: Nacho Ferrer

*L’obra es representarà a la terrassa de la Nau. En cas de pluja, es farà a la sala.

Aleix Aguilà (Girona, 1977)
Dramaturg i director teatral format a l’Institut del Teatre de Barcelona, a més d’actor i fotògraf. Ha impartit cursos d’iniciació a l’escriptura teatral i iniciació a la interpretació actoral a Atrium Teatre i ha participat en cursos i tallers de dramatúrgia amb Paco Reyes, Mauricio Kartún, Emiliano Pastor Stenmeyer i Javier Daulte, entre altres.
Ha portat les seves produccions a Catalunya i Mèxic. Dels últims títols, destaquen les següents obres: Germà petit on the rocks (2009), La noche en que el topo gritó luna (2010), Records de l’Holocaust (2010), Lulú on the rocks (finalista de la beca Desperta 2011) i Companyia solitària (projecte guanyador de la beca Desperta 2012). És integrant de la Companyia Solitària.

Companyia Solitària
La Companyia va néixer el 2010 amb l’espectacle Lulú on the rocks, obra escrita i dirigida per Aleix Aguilà. Va ser el primer projecte d’aquesta formació jove que comparteix la filosofia de fer un teatre que es pugui retroalimentar dels seus coneixements com a grup, el seu caràcter i el seu humor, que esdevé imprescindible; i sobretot en la recerca d’un llenguatge propi d’una nova generació.

Treballen en la recerca d’un llenguatge, compromès, poètic i sense efectismes. Per ells, la companyia és un laboratori on cada projecte és un procés d’experimentació i de creixement professional. Per això han triat la figura de l’astronauta per representar-los. L’astronauta com a arqueòleg compromès. L’astronauta com explorador solitari que es busca a si mateix a través de l’aventura. L’astronauta com a científic que cerca ampliar la mirada per percebre el sentit. L’astronauta com a artista que davant l’infinit aconsegueix connectar-se amb la seva humanitat.

[companyiasolitaria.blogspot.com]
[facebook]
[twitter]

Entrada: 5€
Durada: 55 minuts aprox.
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla