fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘No hi havíem anat i ja l’enyoràvem’

‘No hi havíem anat i ja l’enyoràvem’
Agustí Umbert i Magda Llorens – Fotografia
Inauguració: 4 de febrer, 19h
Fins al 28 de febrer
Sala Màquines

Entrada gratuïta

Dilluns, de 17 a 19h
De dimarts a divendres, de 17 a
20.30h

‘No hi havíem anat i ja l’enyoràvem’
Agustí Umbert i Magda Llorens

"Hem llegit que Ernest Hemingway va escriure “No hi havia anat i ja l’enyorava”, una magnífica definició de la "malaltia" coneguda com el "mal d’Àfrica", que fa referència a la sensació de nostàlgia de qui ha visitat l’Africa i desitja tornar-hi.
En ser a casa i contemplar les nostres fotografies a la pantalla de l’ordinador, vam començar a sentir aquesta beneïda malaltia."

Agustí Umbert (Ripollet, 1948) i Magda Llorens (Barcelona, 1954) viuen a La Sagrera des de 1975. Són membres de l’Agrupació Foto-Cine Cerdanyola-Ripollet (AFOCER), la Federació Catalana de Fotografia (FCF), d’Images Sans Frontière (ISF) i de l’associació Photosagrera, grup organitzador d’una sèrie d’exposicions d’autor a la sala de Màquines de la Nau Ivanow.

El grup de fotografia Photosagrera és una entitat sense ànim de lucre que promou activitats dirigides a tots els aficionats a la fotografia, en especial a totes les persones que es vulguin iniciar en el món de la imatge digital. L’objectiu del grup és crear un punt de trobada de la gent de la Sagrera aficionats a la fotografia, i en col·laboració amb les entitats del barri de La Sagrera.

[www.photosagrera.es